Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια δίκη προς πολιτική εκμετάλλευση – Πάλι στην αίθουσα η σύντροφος του Τσίπρα

Μια δίκη προς πολιτική εκμετάλλευση - Πάλι στην αίθουσα η σύντροφος του Τσίπρα

Δεν το έχουν κρύψει οι ταγοί κι οι ουραγοί του καθεστώτος ότι η δίκη της Χρυσής Αυγής δεν είναι απλώς μία διαδικασία δικονομική, αλλά ένα πολυεργαλείο πολιτικής χρήσεως. Γι’ αυτό έστησαν εξαρχής την σκευωρία οι νεοδημοκράτες, γι’ αυτό οι συριζαίοι έχουν στήσει… αντίσκηνα στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Για άλλη μία φορά, λοιπόν, σε διάστημα περίπου ενός μηνός, βρέθηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου, η Μπέτυ Μπαζιάνα, σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, μη τυχόν και την προηγούμενη φορά δεν έγινε αντιληπτή η εξωθεσμική παρέμβαση στην Δικαιοσύνη, οι οποίες έρχονται να προστεθούν στις ανάλογες αισχρές πιέσεις των νεοδημοκρατών για δήθεν «καθυστέρηση της δίκης» ή τις παλαιότερες με τα τηλέφωνα υπουργών και του ίδιου του Σαμαρά για να προφυλακιστούν βουλευτές.

Ας γνωρίζουν οι συστημικοί ότι πέραν λίγων λακέδων που έχουν καταφέρει να φυτέψουν ως αγκάθια, η Ελληνική Δικαιοσύνη λειτουργεί ανεξάρτητα από τις πολιτικές σκοπιμότητες των πολιτικάντηδων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mia-dikh-pros-politikh-ekmetalleush-pali-sthn-aithousa-h-suntrofos-tou-prwt#ixzz5sApYq3hK

Exit mobile version