Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Αγαπητοί συναγωνιστές, είδα το μήνυμα του Μητσοτάκη από τον Έβρο και έφριξα! Μήνυμα καλής γειτονίας λέει στους τούρκους! Τα κουμπαράκια του Ερντογάν της ΝΔ άρχισαν το γλύψιμο στον σουλτάνο και στο όνομα των “επενδύσεων” και της “καλής γειτονίας” θα μας φέρουν μια νέα συμφωνία των Πρεσπών που θα αφορά το Αιγαίο και την συνεκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου με τους τούρκους. Έτσι προστάζουν τα συμφέροντα της Ε.Ε. και της Γερμανίας, έτσι θα κάνουν και κατά τα άλλα η Χρυσή Αυγή είναι οι “νεοναζί”. Στις 7 του Ιούλη θα στηρίξουμε Χρυσή Αυγή γιατί είναι η μόνη αληθινή πολιτική δύναμη που εκφράζει τους Έλληνες. Ας πάρουν τα χάπια τους από τώρα οι “κούληδες” και οι “τσιπραίοι”.

Μάριος Κ.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αποδομεί Βελόπουλο και Μητσοτάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Ζούμε σε μια χώρα που κυριαρχούν οι μαφίες των πολιτικών κομμάτων. 200 εκατομμύρια χρωστάει η ΝΔ στις τράπεζες, δεν μπορεί να τα πληρώσει αλλά δίνει ένα εκατομμύριο ευρώ στην google για διαφήμιση. Το ΠΑΣΟΚ τα ίδια. Αν έχεις ένα μαγαζί που χρωστάει 5 χιλιάδες ευρώ στην τράπεζα στο κλείνουν με το έτσι θέλω. Επιπλέον ψήφισαν και νόμο για το ακατάσχετο της περιουσίας των κομμάτων, κοινώς πληρώνουν όποτε και αν θέλουν τα ληξιπρόθεσμα δάνεια και υποχρεώσεις τους. Αυτή η τυραννία που την βάφτισαν “δημοκρατία” πρέπει να τελειώσει. Η αληθινή Ελληνική δημοκρατία που βασίζεται στην λαϊκή κυριαρχία έχει όνομα και αυτό είναι Χρυσή Αυγή!

Κατερίνα Ε.

Μια δίκη προς πολιτική εκμετάλλευση – Πάλι στην αίθουσα η σύντροφος του Τσίπρα

Αγαπητοί μου συναγωνιστές, κουράγιο στον δύσκολο Αγώνα που διεξάγετε και να είστε σίγουροι ότι η Νίκη θα είναι δική μας. Όσο βρώμικα και να μας πολεμούν στο τέλος θα νικήσει το δίκαιο και το αληθινό. Κανένας εκβιασμός, κανένα ψέμα, καμία απειλή δεν μπορεί να νικήσει μια ελεύθερη ψυχή. Ζήτω ο Αρχηγός μας!

Μ.Ε.

“Γαλάζιο” παπαγαλάκι παραδέχεται: Οι δημοσκόποι πιέζονται από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για να δείχνουν μικρότερη τη μεταξύ τους διαφορά!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-29-iouniou-2019#ixzz5sFgmaHUt

Exit mobile version