Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Είναι πολλά τα λεφτά…

Είναι πολλά τα λεφτά...

Άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός”. Διαβάστε το νέο άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί

Η χώρα βρίσκεται σε κρίση. Οι μισθοί κόπηκαν, οι συντάξεις τσεκουρώθηκαν, η περίθαλψη εξαθλιώθηκε, οι φόροι πολλαπλασιάστηκαν. Τα περιπολικά δεν έχουν βενζίνη, τα σχολεία πετρέλαιο θέρμανσης, ο κόσμος ζεσταίνεται (και πεθαίνει) με μαγκάλια. Οι δανειστές ζητούν όλο και περισσότερα. Η αγορά ανατινάχτηκε. Η ανεργία γιγαντώθηκε. Οι Σκοπιανοί άρπαξαν την Μακεδονία, οι τούρκοι αρπάζουν το Αιγαίο και οι Αλβανοί κοιτούν την Ήπειρο και ξερογλείφονται.

Μέσα σε όλο αυτόν τον ορυμαγδό, το πολιτικό σύστημα, σαν το μουλάρι που του φορέσαν παρωπίδες, δεν βλέπει τίποτε άλλο, εκτός από τον «κίνδυνο» του Εθνικισμού. Γιατί άραγε; Είναι τόσο χαζοί; Είναι τόσο αφελείς; Είναι τόσο άσχετοι; Όχι βέβαια. Τίποτε από όλα αυτά. Το αντίθετο μάλιστα. Είναι τόσο πολύ δόλιοι, πονηροί και υπολογιστές.

Έχουν χρόνια τώρα, για 10ετίες, στήσει ένα μαγαζάκι και κονομάνε, ο ένας κρύβοντας τις μπομπές του άλλου. Και νόμιζαν ότι ο Λαός κοιμάται τόσο βαθιά που δεν κινδυνεύουν. Όμως ο Λαός ξύπνησε και έστειλε στην Βουλή την Χρυσή Αυγή, δηλαδή κάποιους εκτός κυκλώματος, κάποιους εκτός της παρέας της μάσας.

Αν είναι δυνατόν!!! Πρέπει να τους εξαφανίσουμε, σκέφτηκαν. Και ξεκίνησαν την δίωξη και την λασπολογία. Γιατί μην αμφιβάλλετε καθόλου. Ούτε ο δήθεν φασισμός, ούτε ο δήθεν ναζισμός, ούτε η δήθεν βία τους ενοχλεί. Αυτό που τους νοιάζει είναι ότι οι Εθνικιστές δεν είναι κλέφτες! Δεν είναι λαμόγια, δεν είναι λιγούρηδες! Κι άρα είναι επικίνδυνοι για το μαγαζάκι.

«Είναι πολλά τα λεφτά Άρη», που έλεγε στην παλιά ταινία ο Καλογήρου… Στην περίπτωσή μας θα μπορούσαμε να παραφράσουμε και να πούμε: Είναι πολλά τα λεφτά Σταύρο, Πάνο, Γιώργο, Κούλη, Φώφη, Δημήτρη κλπ… Η κομπίνα που έχουν στήσει, για να αρπάζουν εκατομμύρια εκατομμυρίων από τον Ελληνικό Λαό είναι τεράστια!!! Σαν παράδειγμα θα αναφέρω μερικά πρόσφατα νούμερα:

Το Ποτάμι, που δεν μπήκε στην Βουλή, θα παίρνει λεφτά από την κρατική χρηματοδότηση (από όσους το μαύρισαν δηλαδή) μέχρι και το 2024! Και συνολικά θα πάρει 901.127,22€!!! Οι ΑνΕλ, που δεν μπήκαν στην Βουλή, συνολικά θα πάρουν 849.647,62€ !!! Το ΛΑΟΣ, που δεν είχε καν συμμετάσχει στις εκλογές του 2015, λόγω του ποσοστού 2,69% που είχε πάρει το 2014 στις Ευρωεκλογές, θα πάρει το 2019,  88.235,29€!!!

Κατά τα λοιπά, η Ελλάδα έπεσε έξω οικονομικά, από την απόδειξη που δεν έκοψε για τυρόπιτα, η κυρά Τασία στη Μακρακώμη… Α ρε κορόιδα που είμαστε…

Να μην ξεχνάμε εδώ, ότι η Χρυσή Αυγή δεν παίρνει καμία κρατική χρηματοδότηση και συντηρείται από τις εισφορές Βουλευτών και υποστηρικτών. Γι’ αυτό μας μισούν. Γιατί δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ποτέ, συνεργοί στην ληστεία διαρκείας του Ελληνικού Λαού. Όμορφος κόσμος «δημοκρατικά» πλασμένος…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/einai-polla-ta-lefta#ixzz5sKn5YxeZ

Exit mobile version