Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Tην Πατρίδα μας πίσω!

Tην Πατρίδα μας πίσω!

Οι ευρωεκλογές-περιφερειακές-δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου που πέρασαν και οι βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου που έρχονται σίγουρα κατέγραψαν και θα σφραγίσουν την συντριπτική αποδοκιμασία του εθνομηδενιστικού συνονθυλεύματος του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως το πρόβλημα της Χώρας δεν εξαντλείται εδώ, καθώς η εναλλαγή συστημικών κομμάτων στην κυβέρνηση δεν αποτελεί διέξοδο. Όλα τους κοροϊδεύουν ασύστολα, αποφεύγοντας επιμελώς να θίξουν, έστω και στον ελάχιστο βαθμό, τον πυρήνα της κακοδαιμονίας, που είναι η υποταγή στα ξένα κέντρα αποφάσεων και τους διεθνείς τοκογλύφους.

Οι ξένοι πάτρωνες, αφού έστυψαν στο παρελθόν τις μνημονιακές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα θα στύψουν εκ νέου την ΝΔ. Και ο κύκλος της εθελόδουλης ανωμαλίας θα συνεχίζεται, άγνωστο έως πότε. Τέτοιες ημέρες περίπου πριν από 4 χρόνια (συγκεκριμένα στις 5 Ιουλίου 2015) έγινε το γνωστό δημοψήφισμα, με το αποτέλεσμα να δείχνει «Όχι» 61,3%, «Ναι» 38,7%. Το (σύγχρονο) ΟΧΙ των Ελλήνων σήμαινε όχι στα εθνοκτόνα μνημόνια, όχι στους δυνάστες δανειστές και τα στυγνά τελεσίγραφά τους, όχι στην ευρωδουλεία και την υποταγή. Ο προσκυνημένος και πουλημένος Τσίπρας, προκειμένου να παραμείνει στην πρωθυπουργία, περιφρόνησε και διέστρεψε την ξεκάθαρη ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού, υπογράφοντας έτσι (μαζί βεβαίως με ολόκληρο το υπόλοιπο εγχώριο υπηρετικό πολιτικό προσωπικό των διεθνών τοκογλύφων) την πλήρη παράδοση στις επιλογές των ξένων εντολέων τους.

4,5 χρόνια απάτης, ψευδολογίας, θράσους, εξουσιομανίας και επίδειξης πολιτικού νεοπλουτισμού έφτασε στο τέλος της, καθώς ο Ελληνικός Λαός τιμωρεί τον ΣΥΡΙΖΑ τόσο για τον εθνομηδενισμό όσο και για την φορομπηχτική πολιτική που ακολούθησε όλα αυτά τα χρόνια. Ταυτόχρονα, έστειλε σαφές μήνυμα στην ΝΔ ότι δεν υπογράφει «λευκή υποταγή» για το πρόγραμμα και τις επιλογές της. Στην εποχή αποδρομής του ΣΥΡΙΖΑ, χρεοκοπίας των πολιτικών του επιλογών και γενικευμένης οργής για τον ηθικό ξεπεσμό και το ξετσίπωτο όργιο προσλήψεων και ευνοϊκών μετατάξεων, όχι μόνο από επιφανή στελέχη του, αλλά και από το ίδιο το κυβερνητικό επιτελείο στο Μαξίμου, η επικράτηση της ΝΔ δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ρεύμα στήριξης και θριαμβευτικής επικράτησής της.

Η ΝΔ, στην προσπάθειά της να παρουσιάσει το δικό της «αφήγημα», υπόσχεται πολλά και διάφορα, ξεχνώντας το τοξικό περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί συνολικά στην παραγωγική ικανότητα της Χώρας και κυρίως την συντριβή των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, που ήταν η ατμομηχανή της οικονομικής δραστηριότητας και της απασχόλησης. Πού στηρίζει την σχετική επιχειρηματολογία της η ΝΔ; Πουθενά, καθώς το μόνο που την νοιάζει είναι η αλίευση ψήφων και η άνοδος εκ νέου στην εξουσία. Γι’ αυτό και ο Μητσοτάκης κρύβει τα χαρτιά του, παραδεχόμενος όμως ότι αυτό που τον ανησυχεί είναι ότι με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «δεν προχώρησαν οι μεταρρυθμίσεις». Αλλά τι είναι αυτές οι «μεταρρυθμίσεις», που τόσο πολύ επιζητά ο επίδοξος για την πρωθυπουργία Μητσοτάκης;

Ας (του) το θυμίσουμε: ληστεία των μισθών, σφαγή των συντάξεων, πλειστηριασμοί, φορολογικό «γιουρούσι» στα εισοδήματα και στην περιουσία των πολιτών, διάλυση των εργασιακών σχέσεων, χρεωκοπία των ασφαλιστικών ταμείων, ξεπούλημα έναντι πινακίου φακής και μόνο για εισπρακτικούς λόγους της δημόσιας περιουσίας της Χώρας, κι ένα πλήθος ακόμη άλλων απαράδεκτών μέτρων. Και αυτό το αίσχος των δολοφονικών «μεταρρυθμίσεων» παρουσιάζεται να επιβάλλεται (και) από την ΝΔ στην Ελληνική κοινωνία με την επίκληση του «κοινού συμφέροντος»!

Όσο για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, ο μεν Τσίπρας την υπέγραψε, ο δε Μητσοτάκης μπορεί να την χαρακτήρισε «κακή συμφωνία», αλλά δήλωσε ότι θα την τηρήσει, γιατί «το κράτος έχει συνέχεια» και επειδή ο Γιούνκερ του… τράβηξε το αυτί, λέγοντας ότι «η συμφωνία έγινε μεταξύ κρατών και όχι μεταξύ κυβερνήσεων και δεν αλλάζει…». Σε αυτόν τον βούρκο της ανηθικότητας και της αθλιότητας, έρχονται στον νου τα λόγια του πρωταγωνιστή ενός γνωστού συγγραφικού έργου: «Η Τιμή, η συνείδηση, χρειάζονται σ’ εκείνους που έχουν την εξουσία και την δύναμη…».

Στις ημέρες μας απεδείχθη ότι αυτοί που έχουν δύναμη και εξουσία, ούτε Τιμή διαθέτουν ούτε Συνείδηση. Και όπως ομολόγησε, εντελώς αναίσθητα και παχύδερμα, ο Βούτσης, οι ακόλουθοι του περιβόητου «ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς» δεν αισθάνονται «ούτε ίχνος ενοχής και ευθύνης»… Ενάντια στις συμπληγάδες πέτρες του επιχειρούμενου νέου εθνομηδενιστικού δικομματισμού, με την κοσμοπολίτικη ΝΔ και τον διεθνιστικό ΣΥΡΙΖΑ, αυτό που αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση είναι μια άλλη, ξεχωριστού περιεχομένου Συνείδηση, που στηρίζει ένα φρόνημα ικανό να σπάσει τις αλυσίδες ενός εξαιρετικά τοξικού πνευματικού και ψυχολογικού περιβάλλοντος. Έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένας νέος δρόμος, ο οποίος να οδηγεί σε διέξοδο, απελευθέρωση και αναγέννηση της Χώρας, και όχι απλώς μια μικρή εκμετάλλευση «χαραμάδων» ενός σημαδεμένου και σάπιου πολιτικού συστήματος.

Στις 7 Ιουλίου ας ξεκινήσει η Εθνική και Λαϊκή Αντεπίθεση του πιο συνειδητοποιημένου τμήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Με πείσμα, θέληση και αποφασιστικότητα, θα ξαναπάρουμε την Πατρίδα μας πίσω. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thn-patrida-mas-pisw#ixzz5sKnHtKqW

Exit mobile version