Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πάντα ασυμβίβαστοι στην πρώτη γραμμή του Εθνικού Αγώνα – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Πάντα ασυμβίβαστοι στην πρώτη γραμμή του Εθνικού Αγώνα - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εθνική εφημερίδα “Εμπρός”

Θέρος του 2015 και στην Βουλή έχει αρχίσει η συζήτηση για το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ που έρχεται και λαβαίνοντας τον λόγο καταγγέλλω τον ΣΥΡΙΖΑ την ίδια στιγμή που η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κατ’ ουσίαν πιέζει τον Τσίπρα για νέο μνημόνιο και επειδή τα γραπτά μένουν από τα πρακτικά της Βουλής και το παρακάτω:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015: “Είναι γεγονός ότι η Ελλάς, ως κράτος, στα διακόσια χρόνια του ελευθέρου βίου της έχει δανειστεί πολλές φορές. Ακόμη και την περίοδο του Πολέμου της Ανεξαρτησίας, όταν συνήφθη το πρώτο δάνειο του αγώνα από Άγγλους τραπεζίτες τοκογλύφους, ζήτησαν τότε ως εγγύηση τις εθνικές γαίες σε Κορινθία και Αχαΐα, όπου υπήρχε η σταφίδα, το σκληρό εξαγώγιμο προϊόν της Ελλάδος. Και αρνήθηκαν ακόμη και τότε. Τώρα, αφού επί διακόσια χρόνια δανειζόμασταν με το Ελληνικό Δίκαιο, έχουμε τα περίφημα μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις έχουν γίνει με το Αγγλικό Δίκαιο και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας.”

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ όμως επιμένει σε αντίθεση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που μάχεται ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ. Η συνέχεια πάλι από το βήμα της Βουλής, απευθυνόμενος στους ευρωλιγούρηδες της Ν.Δ.:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015: “Είχαμε, επίσης, εκ μέρους ενός αγορητού της Νέας Δημοκρατίας και μια επίκληση στη μπλε σημαία, με τα αστέρια της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, η οποία υπάρχει στη Βουλή. Δεν γνωρίζω να έχει πεθάνει ούτε ένας Έλληνας γι’ αυτήν τη σημαία. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι με αυτήν τη σημαία κάποιοι κονόμησαν χοντρά, κάποιοι πήραν κονδύλια ατελείωτα, τα οποία έγιναν βίλες και πισίνες. Έφτασαν στο σημείο να κρεμούν αυτήν τη σημαία, που δεν είναι τίποτα άλλο από μια εμπορική σύμβαση, στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου, μαζί με το σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη». Όχι, δεν μένουμε Ευρώπη. Είμαστε η Ευρώπη! Η Ευρώπη είναι ελληνική και όχι η Ελλάδα ευρωπαϊκή!

Μερικές εβδομάδες αργότερα, τον Αύγουστο του 2015, η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, που έχει το θράσος να μας κατηγορεί για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζει μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ το τρίτο μνημόνιο. Κι ήταν πριν λίγες ημέρες στην Τρίπολη που μιλώντας σε αίθουσα της πόλεως κατήγγειλα την πολύπλευρη συνεργασία της Ν.Δ. με τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: “Να μην ξεχάσουν ποτέ οι Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές ότι η ΝΔ ψήφισε και το 2ο και το 3ο μνημόνιο. Ψήφισε επίσης μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ την ιθαγένεια, τον αντιρατσιστικό νόμο, το σύμφωνο συμβίωσης. Και πρόσφατα μάλιστα τους είδαμε να παρελαύνουν στο gay pride. Πέστε σ’ αυτούς που ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία και κάνουν τους εθνικόφρονες και κάνουν και μεγάλους σταυρούς στις εκκλησίες, σε ποια θρησκεία, πατρίδα και οικογένεια πιστεύουν όταν παρελαύνει το κόμμα τους στο gay pride;

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, μεγάλη μου η χαρά που βρίσκομαι σήμερα μαζί σας. Και θα πάω σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Γι’ αυτούς που λέγανε ότι θα σκύβαμε το κεφάλι επειδή πήραμε 275.000 και θριαμβολογούσαν ότι τέλειωσε η Χρυσή Αυγή, έχω να τους πω κάτι. Το είπαμε κι άλλη φορά πριν από περίπου 6 χρόνια όταν μας βγάζανε από τη Γενική Ασφάλεια με τις χειροπέδες στα χέρια. Κι είχαμε ψηλά το κεφάλι. Νομίζουν ότι θα το χαμηλώσουμε. Πάντα με όρθιο το κεφάλι θα τους πολεμάμε. Και θα τους πολεμήσουμε μέχρι να πέσουνε και να υπάρχει στην Ελλάδα μια κυβέρνηση Εθνική και ένα κράτος Εθνικιστικό.”

Αυτή είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, πάντοτε ασυμβίβαστη, πάντοτε στην πρώτη γραμμή του Εθνικού Αγώνα, ένα Κίνημα Λαϊκό και Εθνικιστικό, που είναι και το μοναδικό ανάχωμα ενάντια στον εθνομηδενισμό των νεοφιλελεύθερων που έρχεται.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panta-asumbibastoi-sthn-prwth-grammh-tou-ethnikou-agwna-arthro-tou-n.-g.-mi#ixzz5sKqDHSxO

Exit mobile version