Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τηλεοπτικές εμφανίσεις και προεκλογικές δράσεις της Χρυσής Αυγής – Βίντεο, Φωτορεπορτάζ

YouTube Poster

Ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στον Νότιο Τομέα της Β΄ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος με δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 κάλεσε τους Έλληνες πολίτες να στηρίξουν το εθνικιστικό κίνημα στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ώστε να υπάρχει εθνική αντιπολίτευση απέναντι στην ασυδοσία της Νέας Δημοκρατίας και να μην ξεχάσουν ποιος οδήγησε την χώρα στην οικονομική καταστροφή.

Δηλώσεις του Ηλία Κασιδιάρη στον ΑΝΤ1

Ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στη Μαγνησίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος σε τοπικό ραδιόφωνο.

Η υποψήφια της Χρυσής Αυγής στον Δυτικό Τομέα της Β΄ Αθηνών, Ειρήνη Δημοπούλου στην “Εθνικιστική Φωνή”.

Προεκλογική δράση συναγωνιστών  στην Γλυφάδα

Προεκλογική δράση στον Ασπρόπυργο παρουσία του υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Δυτική Αττική συναγωνιστή Χρήστου Παππά.

Το Σάββατο 29-6-2019 κλιμάκιων Συναγωνιστών της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας συνόδευσε τους υποψήφιου βουλευτές στη Β’ Θεσσαλονίκης Γραικό Φώτη, Λιόκο Νικόλαο και Γιαννακοπούλου Ευφροσύνη σε ενημερωτική δράση στα καταστήματα και τα καφέ της Περαίας στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Μοιράστηκαν εκατοντάδες φυλλάδια με τις θέσεις του κινήματος.

Η υποδοχή των Συναγωνιστών ήταν ιδιαίτερα Θερμή από τον κόσμο, δείχνοντας το δρόμο για συνέχιση του Αγώνα.

Στόχος μας οι εφιάλτες του συστήματος και της μειοψηφικής τους κλίκας, που επηρεάζει συνειδήσεις και καταστάσεις, να γίνουν πραγματικότητα και αυτό το εγγυώνται οι Έλληνες Εθνικιστές με μπροστάρη τον Αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο.

Προεκλογική δράση στο Γύθειο από συναγωνιστές παρουσία του υποψήφιου βουλευτή Λακωνίας Άγι Φωτόπουλου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thleoptikes-emfaniseis-kai-proeklogikes-draseis-ths-chrushs-aughs-bint3#ixzz5sMqrk3aD

Exit mobile version