Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η χειρότερη κυβέρνηση μέχρι την επόμενη… Μπορεί ο Μητσοτάκης να «ξεπεράσει» τον Τσίπρα;

Άρθρο από την εθνική εφημερίδα Εμπρός

O κύκλος της κυβέρνησης Τσίπρα ολοκληρώνεται στις 7 Ιουλίου και ήδη μέσα στα χρόνια αυτά, της «κυβερνώσας αριστεράς», ο ελληνικός λαός «απόλαυσε» τον πολιτικό αυτόν θίασο σε όλο του το μεγαλείο.

Χορτάσαμε… ρήξη με τους δανειστές και σκίσιμο μνημονίων, «αντιρατσισμό» και ανοιχτά σύνορα. Μάθαμε τι σημαίνει capital control, γνωρίσαμε τον Καρανίκα και τον Πολάκη και ξαναθυμηθήκαμε τις πολιτικές μούμιες του ΠΑΣΟΚ που βρήκαν καταφύγιο στο ΣΥΡΙΖΑ.

Μάθαμε επίσης ότι είναι «φασισμός» να υπερασπίζεσαι την Μακεδονία και πως τα εκατομμύρια των Ελλήνων που συμμετείχαν στα συλλαλητήρια ήταν ένα «ετερόκλητο πλήθος» από «αμόρφωτα εθνίκια»…

Μπορεί η αριστερή κυβέρνηση του Τσίπρα να απέτυχε παταγωδώς ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, τουλάχιστον όμως κανένας δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι η ζωή μας ήταν βαρετή. Τόσα ταλέντα παρέλασαν μπροστά στα μάτια μας.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε η χειρότερη κυβέρνηση στα μνημονιακά μας χρόνια. Μέχρι την επόμενη… Άλλωστε έτσι εκλέγουμε τους διαχειριστές (γιατί Ηγέτες δεν είναι) της εξουσίας στην Ελλάδα: Ξεκινάμε για το «λιγότερο κακό», αφού οι προηγούμενοι έχουν διαψεύσει όλες μας τις προσδοκίες και καταλήγουμε στο… χειρότερο.

Οι τελευταίες κυβερνήσεις είναι λοιπόν, η μία χειρότερη από την προηγούμενη. Και ερχόμαστε στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μπορεί να… ξεπεράσει άραγε τον Τσίπρα; Μην έχετε καμία αμφιβολία για αυτό! Θα το κάνει όμως με στυλ, θα φοράει τουλάχιστον… γραβάτα και έτσι θα υπάρχει τουλάχιστον μια σοβαροφάνεια που έλειπε από την κυβέρνηση Τσίπρα.

Μην ανησυχείτε ότι θα σας λείψουν οι Καρανίκες, γιατί και η Νέα Δημοκρατία έχει φροντίσει ακόμα και για αυτό: Με Καιρίδη, Τατσόπουλο, Ψαριανό ή και Άδωνι για τους πιο… σκληρούς.

Θυμάμαι ακόμα τους χορούς των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα. Θυμάμαι επίσης το μοναδικό δημοψήφισμα της μεταπολίτευσης, στο οποίο η Αριστερά έδειξε περισσότερη δειλία και από τον Σημίτη στα Ίμια. Τι ακολούθησε; Έψαχνες να βρεις κάποιον να παραδεχθεί ότι ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ! Όλοι έβριζαν, λες και τον Τσίπρα τον ψήφισαν οι εξωγήινοι.

Ε, λοιπόν τα ίδια θα συμβούν, σε λίγους μήνες από σήμερα. Και δεν χρειάζεται να έχεις «προφητικές» ικανότητες για να καταλάβεις πως θα πορευτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Γιατί το αφήγημα της «καμμένης γης» ή ότι το ΔΝΤ είναι ο «φυσικός μας σύμμαχος» υπάρχει ήδη στα στόματα των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Σε λίγους μήνες θα ασκηθούν μεγάλες αμερικανικές πιέσεις στην κυβέρνηση της ΝΔ για την συνδιαχείρηση του ενεργειακού μας πλούτου με την Τουρκία. Πόσο νομίζετε ότι θα… αντισταθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Όπως λοιπόν ντρέπονται σήμερα εκείνοι που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, έτσι σε λίγους μήνες θα ψάχνεις να βρεις ποιος τελικά ψήφισε τον Μητσοτάκη για πρωθυπουργό.

Και η ξενοκρατία θα συνεχίζει να δυναστεύει στον τόπο μας, μέχρι οι Έλληνες να αποφασίσουν ότι δεν θέλουν πια «διαχειριστές» της εξουσίας αλλά έναν Ηγέτη. Κάποιον που θα βάλει το Εθνικό Συμφέρον πάνω από οτιδήποτε άλλο. Με οτιδήποτε λιγότερο, η Ελλάς είναι καταδικασμένη σε ρόλο «κομπάρσου».

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-cheiroterh-kubernhsh-mechri-thn-epomenh-mporei-o-mhtsotakhs-na-jeperasei#ixzz5sQfnSmRb

Exit mobile version