Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας: Φτάνει πια με τον τσαρλατάνο Βελόπουλο που πουλάει Χριστό και Πατρίδα!

Έλληνες Χριστιανοί και Πατριώτες, ούτε μια ψήφος στον Θεομπαίχτη! Α-ψηφίστε τον!

Όλα εδώ πληρώνονται! Την αποδοκιμασία της Εκκλησίας μας «εισπράττει» ο αδίστακτος τσαρλατάνος Βελόπουλος, που πουλάει Πατρίδα και Χριστό!

Έτσι, εκτός από την αποδοκιμασία από το Οικουμενικό μας Πατριαρχείο, ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ, απαντώντας σε ερώτηση σχετικώς με τους πολιτικάντηδες που θυμούνται την Εκκλησία κατά την προεκλογική περίοδο, στο περιθώριο εκδήλωσης που είχε χθες το απόγευμα στο Ν. Ηράκλειο, στηλίτευσε το ελλαδο-χριστεμπόριο στο οποίο επιδίδεται ο αδίστακτος αυτός θεομπαίχτης.

Ιδού η πλήρης δήλωση του σεβασμιωτάτου: «Οι ημέρες είναι πονηρές καθώς διανύουμε προεκλογική περίοδο. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις. Ένα μόνο έχω να συστήσω στον κόσμο και θα πρέπει να το έχει καλά στο νου του πριν πάει να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα που είναι υποχρέωσή μας και η πεμπτουσία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.

Να προσέξουν τη συνέπεια των λόγων των ανθρώπων που θα επιλέξουν να τους εκπροσωπούν. Όσοι πωλούν μεταφορικά και κυριολεκτικά τον Χριστό και φέρνουν στο φως ακόμη και χειρόγραφες επιστολές του δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι ξεπερνούν τα όρια του γραφικού. Δεν μπορεί αυτοί οι άνθρωποι να εκπροσωπούν στο κοινοβούλιο τους Έλληνες πολίτες. Δεν μπορεί…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

 

Exit mobile version