Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μήνυμα Νίκης Ν. Γ. Μιχαλολιάκου από τα Φάρσαλα: Η Χρυσή Αυγή θα εισέλθει ισχυρή στην βουλή!

Το μήνυμα ότι η Χρυσή Αυγή θα επανακάμψει και θα εισέλθει πολύ ισχυρή στη Βουλή έστειλε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή εχθές από τα Φάρσαλα όπου πραγματοποίησε προεκλογική ομιλία παρουσία εκατοντάδων Εθνικιστών.

Την συγκέντρωση άνοιξε ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, βουλευτής του νομού Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιος, ο οποίος κάλεσε τους ψηφοφόρους να μην ξεχάσουν ποιος έφερε τη χώρα στην άθλια κατάσταση που όλοι βιώνουμε σήμερα.

Στην συνέχεια, στο βήμα ανέβηκε ο Νικόλαος Παπαδημητρίου, υποψήφιος βουλευτής Λάρισας και καθηγητής Βυζαντινής ιστορίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, ο οποίος μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι η εκλογική συμπεριφορά των ψηφοφόρων που ψηφίζουν τιμωρητικά για να «φύγει» ο προηγούμενος, είναι οξύμωρη και έχει αποβεί καταστροφική για την Ελλάδα.

Στην χειμαρρώδη ομιλία του, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι ο Σύριζα και η Νέα Δημοκρατία βρίσκονται σε απόλυτη ταύτιση, αφού έχουν ψηφίσει από κοινού την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα, τον αντιρατσιστικό νόμο, το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων καθώς και το τρίτο μνημόνιο και ως εκ τούτου κανείς δεν δικαιούται να διατείνεται ότι είναι πατριώτης και να ψηφίζει Νέα Δημοκρατία.

Επίσης, ανέφερε ότι ψηφίζοντας Νέα Δημοκρατία για να τιμωρηθεί ο Τσίπρας, στην ουσία οι ψηφοφόροι τιμωρούν την Ελλάδα. Παράλληλα, επεσήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία χρωστάει στις τράπεζες το ιλιγγιώδες ποσό των 280 εκατομμυρίων ευρώ και συνεπώς, είναι παράδοξο να πιστεύει κανείς ότι θα νοικοκυρέψει τα οικονομικά της Ελλάδας αφού δεν έχει καταφέρει να συμμαζέψει τα του οίκου της.

Στη συνέχεια, ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής ανέλυσε το πρόγραμμα του Κινήματος, το οποίο είναι κοστολογημένο και προβλέπει τη δημιουργία 250.000 θέσεων εργασίας, την κατάργηση των επιδομάτων των λαθρομεταναστών και την απέλασή τους, την πάταξη της εγκληματικότητας και της ανομίας, καθώς και την στήριξη επιχειρήσεων που προσλαμβάνουν Έλληνες υπαλλήλους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mhnuma-nikhs-n.-g.-michaloliakou-apo-ta-farsala-h-chrush-augh-tha-eiselthei#ixzz5sQjUG8SA

Exit mobile version