Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην ΠΟΣΠΕΡΤ βαριούνται ακόμα και να δικαιολογήσουν την παράνομη στάση εργασίας κατά της Χρυσής Αυγής

Στην ΠΟΣΠΕΡΤ βαριούνται ακόμα και να δικαιολογήσουν την παράνομη στάση εργασίας κατά της Χρυσής Αυγής

Η καταστρατήγηση του Συντάγματος και των νόμων έχει ξεπεράσει κάθε όριο από τους συνδικαλισταράδες της ΠΟΣΠΕΡΤ, καθώς δεν μπαίνουν πια στον κόπο να αιτιολογήσουν τις παράνομες στάσεις εργασίας με σκοπό την φίμωση της Χρυσής Αυγής.

Απλά ανακοινώνουν την στάση εργασίας, η οποία αντιβαίνει στην πολυφωνία, στην ισονομία και την προεκλογική ΚΥΑ και προχωρούν σε συνεχιζόμενους αποκλεισμούς κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.

Σήμερα έκαναν ακόμα μια στάση εργασίας, μετά την Παρασκευή, με στόχο αυτήν την φορά να μην καλυφθεί η προσωπική συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου, την οποία η ΕΡΤ όφειλε να καλύψει και να προβάλει.

Συγκεκριμένα η ΠΟΣΠΕΡΤ ανακοίνωσε: “Η ΠΟΣΠΕΡΤ με ομόφωνη απόφασή της προκηρύσσει στάση εργασίας σήμερα Δευτέρα 01/07/2019 από τις 16:00 έως τις 18:00 προκειμένου να μην μεταδοθεί η ομιλία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Οι λόγοι είναι γνωστοί και έχουν αναλυθεί σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας. Συνεχίζουμε αταλάντευτα στις αρχές και στις αξίες που καθορίζονται με επίκεντρο τον άνθρωπο, την δημοκρατία, την πολυπολιτισμικότητα και ενάντια στο μίσος, τον ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία. Συναδέλφισσες, συνάδελφοι. Όλοι μαζί συμμετέχουμε και σε αυτήν την κινητοποίηση“.

Η Χρυσή Αυγή προχωρά για ακόμη μια φορά στις δέουσες καταγγελίες στα αρμόδια όργανα, αναμένοντας να επιληφθούν και να προχωρήσουν στις επιβεβλημένες νομικές ενέργειες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pospert#ixzz5sSFh9Apf

Exit mobile version