Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος από Κατερίνη: Όσοι θέλουν να καταργηθεί η προδοσία των Πρεσπών έχουν μόνο μία επιλογή, την Χρυσή Αυγή!

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Μακεδονία παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό “Ενημέρωση 92.2 FM” στην Κατερίνη όπου σκιαγράφησε το πολιτικό μήνυμα των Ελλήνων Εθνικιστών για τις επικείμενες Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έκανε εκτενή αναφορά στο Εθνικό ζήτημα της Μακεδονίας, επαναλαμβάνοντας την πατριδοκάπηλη και υποκριτική στάση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία θα εφαρμόσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε πως η Χρυσή Αυγή εδώ και δεκαετίες δίνει Αγώνες για την Μακεδονία μας και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρωτοπορία των Εθνικών Αγώνων μέχρι τέλους. Δήλωσε μάλιστα χαρακτηριστικά πως όσοι θέλουν να καταργηθεί η προδοσία των Πρεσπών έχουν μόνο μία επιλογή: Χρυσή Αυγή!

Επιπλέον, δεν παρέλειψε να καταδείξει την πολιτική αγυρτεία του Κυριάκου Βελόπουλου, ενός ανθρώπου που πέρασε από το Πασόκ, ψήφισε Μνημόνιο, εμπορεύεται επιστολές του Χριστού (!) και τώρα που αντέγραψε το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής επιχειρεί να υφαρπάξει τις ψήφους των Ελλήνων πατριωτών.

Αναφερόμενος στην συνεχιζόμενη φίμωση της Χρυσής Αυγής από τα συστημικά ΜΜΕ σημείωσε πως αποκλείουν την φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών, γιατί δεν θέλουν να ακούγονται οι αλήθειες που τους πονάνε. Τέλος, τόνισε πως με την στήριξη της ασυμβίβαστης Ελληνικής Νεολαίας, που είναι το μέλλον του Έθνους, η Χρυσή Αυγή θα είναι ξανά ισχυρή και στην επόμενη Βουλή!

Στην συνέχεια ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος μετέβη στα γραφεία του κόμματος στην Κατερίνη όπου συνάντησε πάρα πολλούς φίλους και συναγωνιστές και με μία καταιγιστική ομιλία εξύψωσε το ηθικό όλων για την κρίσιμη εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου.

Φωτογραφίες: 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-apo-katerinh-osoi-theloun-na-katarghthei-h-prodosia-twn#ixzz5sSG9xzaC

Exit mobile version