Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Ελληνίδες – Έλληνες, ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, με καθοδηγητή τον Γενικό μας  Γραμματέα κύριο Νικόλαο Μιχαλιολάκο, αυτή την κρίσιμη στιγμή για την χώρα, αγωνίζεται ενάντια σε ένα σύστημα, ένα σύστημα το οποίο δεν αξίζει να κατηγορηθεί, ούτε να του δοθεί κάποιο συγκεκριμένο όνομα – το σύστημα είναι αυθύπαρκτο, ακέφαλο και όπως και η Ελλάδα, αγωνίζεται και αυτό να επιβιώσει. Ωστόσο, ο δικός μας ο αγώνας είναι αγώνας ουσιαστικός, πηγάζει από τα βάθη της ψυχής κάθε γνήσιου, αληθινού Έλληνα και δικαιώνει τον αγώνα των προγόνων μας, όσων πολέμησαν ενάντια στην τουρκοκρατία και τους κατακτητές, όσων Μακεδονομάχων έπεσαν ηρωικά στο όνομα μίας Πατρίδας, ενός Έθνους, ενός ισχυρού Ελληνικού κράτους. Αγαπάμε την Ελλάδα και τους Έλληνες, την Ιστορία και την Παράδοση, αγαπάμε και τιμάμε το παρελθόν μας και επιδιώκουμε ένα ακόμα καλύτερο μέλλον. Δεν είμαστε αντίθετοι στην πρόοδο, κάθε άλλο μάλιστα, πολεμάμε όμως την ασυδοσία, την αλαζονεία και το μίσος που έχουν διεισδύσει μέσα σε κάθε τι νέο και απομυζούν την πραγματική του ουσία και υπόσταση. Επιδιώκουμε την δικαίωση όσων Ελλήνων αισθάνθηκαν προδομένοι μετά την συμφωνία των Πρεσπών, όσων εγκλωβίστηκαν σε μια φτιαχτή οικονομική ύφεση, όσων με τη βία υποχρεώθηκαν να υιοθετήσουν συνήθειες οι οποίες έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα πατροπαράδοτα ελληνορθόδοξα ήθη και έθιμα της χώρας μας. Ορκιζόμαστε Πίστη στον Έλληνα και τα ιδανικά του που αποτελούν προαιώνιους συμμάχους σε αυτή την αέναη πάλη, η οποία ακόμα εξελίσσεται. ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ!

Καλλιαμπάκου Ευαγγελία, Υποψήφια Βουλευτής Επικρατείας Λαϊκού  Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας: Φτάνει πια με τον τσαρλατάνο Βελόπουλο που πουλάει Χριστό και Πατρίδα!

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για την Κυριακή των εκλογών! Το ανθελληνικό σύστημα παίζει τα ρέστα του και ο σκοπός τους ένας και μοναδικός, να πέσουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Αυτό και μόνο τα λέει όλα. Δεν τους ενοχλούν οι ορδές των λαθρομεταναστών που εγκληματούν επανειλημμένα, δεν τους ενοχλούν οι αναρχοαριστεροί που έχουν κάνει τα Εξάρχεια τσιφλίκι τους και πυρπολούν την Αθήνα. Οι υποκριτές που κάνουν τους “πατριώτες” θα εκπλαγούν την μέρα των εκλογών.

Κ. Τ.

Στην ΠΟΣΠΕΡΤ βαριούνται ακόμα και να δικαιολογήσουν την παράνομη στάση εργασίας κατά της Χρυσής Αυγής

Προεκλογικός αγώνας στην χούντα της “δημοκρατίας” που κλέβει και σκοτώνει τους Έλληνες μέσα στα σπίτια του χωρίς μέσα και αποκλεισμένοι αλλά με έναν Αρχηγό ανεξάρτητο, που δεν προσκυνάει κανέναν και δεν πουλιέται για μια καρέκλα εξουσίας. Αυτό και μόνο αυτό και μαζί του μέχρι την Νίκη. Σε όποιον δεν αρέσει ας ψηφίσει τον Κούλη και τον Τζίφρα και να πληρώνει τους κλέφτες μέχρι να πάει στον άλλο κόσμο. 7 Ιουλίου μόνο Χρυσή Αυγή!

Θεόδωρος Ρ.

Εκατοντάδες Χρυσαυγίτες έδωσαν βροντερό παρόν στην Αιτωλοακαρνανία – Βίντεο, Φωτογραφίες

Ελλάδα από Έλληνες και όχι από αλλοδαπούς. Πόσο πιο απλό και πόσο πιο αληθινό. Τους αρέσει δεν τους αρέσει είναι δικαίωμά μας να το θέλουμε και να το στηρίζουμε. Η παγκοσμιοποίηση και η πολτοποίηση των κρατών εθνών μας βρίσκει αντίθετους και θα αντισταθούμε με όποιο μέσο έχουμε διαθέσιμο. Πολιτικά λοιπόν και μόνο η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη εθνική επιλογή και η μοναδική μας ευκαιρία να σώσουμε το έθνος των Ελλήνων, να μην μεγαλώσουν τα παιδιά μας χωρίς Πατρίδα.

Α. Ι.

Μήνυμα Νίκης Ν. Γ. Μιχαλολιάκου από τα Φάρσαλα: Η Χρυσή Αυγή θα εισέλθει ισχυρή στην βουλή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-2-iouliou-2019#ixzz5sXAdrgKt

Exit mobile version