Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χαμένη είναι η ψήφος που εκβιάζεται

Από την εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ

Πολλά ακούγονται, κάθε φορά που έχουμε εκλογές, για την «χαμένη ψήφο».

Συνήθως, οι διάφοροι ειδικοί αναλυτές και σχολιαστές των καναλιών, χαρακτηρίζουν ως τέτοια, εκείνη που πηγαίνει σε κάποιο κόμμα, που λόγω ποσοστών ή νοοτροπίας δεν θα κυβερνήσει και άρα δεν θα επιβάλλει το πρόγραμμά του και συνεπώς η ψήφος -κατά την λογική τους- χάνεται.

Σοβαρές ενστάσεις έχουμε βεβαίως, για το κατά πόσο, τα κανάλια είναι αντικειμενικά και οι εν λόγω κύριοι είναι οτιδήποτε άλλο από στρατευμένοι υπάλληλοι!

Σίγουρα πάντως, ειδικοί και αναλυτές δεν είναι. Δεν το λέω εγώ αυτό. Το λένε οι ίδιοι με τις πράξεις τους. Αλλάζοντας συνεχώς απόψεις, πέφτοντας έξω στις προβλέψεις τους και πολιτευόμενοι με κάποιο από τα κόμματα που μέχρι πρότινος, «αντικειμενικά» ανέλυαν στην τηλεόραση!

Ακόμη, η παραπάνω λογική της χαμένης ψήφου, έχει κι άλλα αδύνατα σημεία, από τα οποία μπάζει νερά, που λένε.

Κατ αρχήν, δέχεται ως δόγμα, ότι ένα κόμμα που έλαβε π.χ. το 5% των ψήφων στις προηγούμενες εκλογές, θα μείνει στα ίδια ποσοστά και πάλι. Κάτι που ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι δεν ισχύει, αφού για χρόνια ήταν στο 4% μέχρι που κυβέρνησε. Εδώ βεβαίως μπαίνουν οι δημοσκοπήσεις στο παιχνίδι. Μετρούν, ξαναμετρούν και τελικά μας δείχνουν τι θα ψηφίσουμε…

Ε, αν είναι έτσι ας τις καταργήσουμε τις εκλογές. Ας μην ταλαιπωρούμαστε. Ας παράγουν 2-3 δημοσκοπήσεις κι ας βγαίνει η κυβέρνηση. Αντιλαμβάνεστε βεβαίως, ότι δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Διαφαίνεται λοιπόν ότι, έχουμε δώσει πολλή σημασία στους «εκλογολόγους» στους δημοσκόπους και στους αναλυτές, διαβρώνοντας ουσιαστικά την τελική λαική ετυμηγορία.

Το κυριότερο όμως σημείο, από όπου μπάζει νερά, αυτή η λογική της χαμένης ψήφου είναι άλλο. Προσέξτε τι μας λένε. Για παράδειγμα: «Θέλεις να φύγει η αριστερά; Ψήφισε Ν.Δ.  Αν ψηφίσεις Χρυσή Αυγή η ψήφος είναι χαμένη».

Αυτό θα είχε κάποιο βάρος, αν η Ν.Δ. πραγματικά ήταν αντίθετη με τον ΣΥΡΙΖΑ. Όμως στα χρόνια που κυβέρνησαν οι μπολσεβίκοι την χώρα, κάθε κύριο νομοσχέδιο που έφερναν στην Βουλή, η Ν.Δ. ψιλό-διαφωνούσε μεν, ψήφισε δε!

Ακόμη και στην περίπτωση της συμφωνίας των Πρεσπών, το ίδιο συμβαίνει. Διαφωνεί μεν, δεν ακυρώνει δε. Δεν της αρέσει η συμφωνία αλλά θα την επιβάλλει! Πως λοιπόν δεν είναι χαμένη αυτή η ψήφος; Πως δεν είναι χαμένη η ψήφος κάποιου αληθινά δεξιού, κάποιου ανθρώπου με πατριωτικές ανησυχίες, κάποιου πολίτη με σεβασμό στην Σημαία, όταν την πετά στον κάδο των αχρήστων της Ν.Δ. ;

Δεν είναι η Ν.Δ. που σπιτώνει αριστερά ρετάλια της πολιτικής; Δεν είναι ο Βαρβιτσιώτης που αναγνωρίζει το δικαίωμα να καίγεται η Σημαία; Δεν είναι ο Μητσοτάκης που έκανε σκι στα χειμερινά σπα, όταν οι πατριώτες διαδηλώναμε εναντίον στο αριστερό κράτος που παρέδιδε την ιστορία και το μέλλον της Μακεδονίας;

Μας λένε ακόμη, οι «ειδικοί» για την χαμένη ψήφο: «διαφωνείς με τα μνημόνια; Ψήφισε Ν.Δ. γιατί αν ψηφίσεις Χρυσή Αυγή, είναι χαμένη η ψήφος».

Μα πόσο ποιο χοντροκομμένη προπαγάνδα μπορεί να κάνει κανείς; Αν οι «αναλυτές» ξέχασαν, εμείς θυμόμαστε. Θυμόμαστε ότι ήταν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος που ψήφισαν όλα τα μνημονιακά μέτρα (κι ακόμη περισσότερα από όσα ζητούσαν οι τοκογλύφτες) και οι μπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ απλά εφάρμοσαν.

Θυμόμαστε ότι ήταν ο «δεξιός» Γεωργιάδης που τριγύρναγε στα κανάλια και έλεγε: «όποιος δεν μπορεί να πληρώσει φυσικά και πρέπει να του πάρουν το σπίτι, αλλιώς έχει πρόβλημα η τραπεζική πιστότητα». Και βεβαίως αυτά που έλεγε η «δεξιά Ν.Δ.» εφάρμοσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν είναι χαμένη η ψήφος λοιπόν, εκείνων που διαφωνούν με τα μνημόνια, όταν θα ψηφίσουν εκείνους που τα έφεραν, τα επέβαλλαν και τα εφήρμοσαν;

Ας το καταλάβουμε πια. Χαμένη είναι η ψήφος, που εκβιάζεται. Χαμένη είναι η ψήφος που πηγαίνει ενάντια στην συνείδηση και την ιδεολογία. Χαμένη είναι η ψήφος που (με κάθε τρόπο) έχει εξαγοραστεί.

Στην Ελλάδα, η οικονομία πηγαίνει στον γκρεμό και τα Εθνικά συμφέροντα έχουν εγκαταλειφθεί, ακριβώς γιατί εκατομμύρια χαμένες ψήφοι, στηρίζουν την μια ή την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.

Καμία χαμένη ψήφο λοιπόν στην Νέα Δημοκρατία!

Μία είναι η λαική δεξιά στην χώρα μας, μια και η Εθνική δεξιά. Και αγωνίζεται με νύχια και με δόντια. Φυσικά και έχει κάνει και λάθη. Αλλά λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτε. Πολεμά το σύστημα με κάθε τρόπο. Διώκεται από το σύστημα με κάθε τρόπο.

Έχει όνομα: Χρυσή Αυγή.

Έχει ιδεολογία: την ευημερία του Έθνους των Ελλήνων.

Έχει πολιτικό πρόγραμμα: την Εθνική ανασυγκρότηση του Κράτους των Ελλήνων.

Έχει Αρχηγό: τον Γενικό Γραμματέα του Κινήματος Ν. Γ. Μιχαλολιάκο.

Ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή, για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω. Για να μείνει η Ελλάδα Ελληνική.

Μυρμιδόνας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chamenh-einai-h-pshfos-pou-ekbiazetai#ixzz5sXHgQyvD

Exit mobile version