Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Ψήνεται» το Μνημόνιο Νο4! Eurogroup στις 8 Ιουλίου για να δοθεί το «σωστό μήνυμα» στην νέα κυβέρνηση της Ελλάδος!

Είναι κοινό μυστικό, ότι το αντάλλαγμα στον Τσίπρα για την προδοσία των Πρεσπών, ήταν μια κάποια «χαλαρότητα» στα οικονομικά – η οποία αποδείχθηκε πολύτιμη για τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς με τα διάφορα επιδόματα φτώχειας που έδωσε και τους χιλιάδες διορισμούς που έκανε, κατάφερε να κρατήσει ένα αξιοπρεπές ποσοστό. Τώρα ο προδότης Τσίπρας φεύγει και μαζί του φεύγει και η περίοδος της «χαλαρότητας»!

Μια γεύση για το τι περιμένει την νέα κυβέρνηση του Κούλη, δόθηκε με την έκθεση της Κομισιόν για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα (η τρίτη «έκθεση ενισχυμένης εποπτείας»…), που δόθηκε στην δημοσιότητα αμέσως μετά τις ευρωεκλογές. Στην οποία έκθεση, επισημάνθηκε αφενός μεν ότι «λείπει» ένα δις ευρώ από τον προϋπολογισμό και αφετέρου δε, ότι «πρέπει» να γίνουν 1.550 απολύσεις άμεσα, 10.000 μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους και 30.000 μέσα στο 2020, για να αποκατασταθεί η… τάξη.

Επειδή δε «το γοργόν και χάριν έχει», οι «δανειστές» θα δώσουν τον «λογαριασμό» στην νέα κυβέρνηση την επομένη της εκλογής της, καθότι όπως επισήμαναν «κύκλοι» της Κομισιόν «ξέρουμε ότι έχετε εκλογές αλλά θέλουμε να στείλουμε το σωστό μήνυμα».

Το οποίον, πρακτικά σημαίνει νέο Μνημόνιο, για να…

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

 

Exit mobile version