Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Η σάπια τους “δημοκρατία” βρωμάει τυραννία. Διακαναλική συνέντευξη Τύπου σήμερα της Χρυσής Αυγής και η ΕΡΤ που δεν τηρεί τον εκλογικό νόμο, δεν κάλυψε την συνέντευξη και δεν διώκεται από κανέναν. Οι δικαστικοί προφανώς έχουν σημαντικότερες δουλειές να κάνουν από την εφαρμογή των νόμων και του Συντάγματος. Κατά τα άλλα φιλονικούσαν ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος θα διορίσει τις ανώτερες θέσεις στον Άρειο Πάγο. Τραγική η κατάσταση της παρακμής και της βρωμιάς. Ζούμε ένα κακό όνειρό και δυστυχώς ακόμα κάποιοι κοιμούνται. Χρυσή Αυγή για να ξυπνήσει ο Έλληνας!

Κ. Ε.

Προς Άδωνι Γεωργιάδη: Οι Χρυσαυγίτες δεν αλλάζουν κόμματα σαν τα πουκάμισα όπως αυτός! ΒΙΝΤΕΟ

7 Ιουλίου εκλογές, 8 Ιουλίου Eurogroup και πάμε για νέο μνημόνιο. Το αστείο είναι ότι ο λαός θα εκλέξει πάλι την ΝΔ, ένα χρεοκοπημένο κόμμα που εκμεταλλευόμενο την επιρροή του σαν κόμμα εξουσίας, έλαβε παράτυπες δανειοδοτήσεις τις οποίες δεν μπορεί να αποπληρώσει, νομοθέτησε την οικονομική και ποινική του ασυλία και ζητά ξανά την ψήφο μας και καλά κάνει αφού η πλειοψηφία των ψηφοφόρων είτε έχει μνήμη χρυσόψαρου και καρδιά μυλωνά, είτε απέχει και δίνει λευκή επιταγή στα κομματόσκυλα. Υπάρχουμε όμως και εμείς που δεν τα φάγαμε μαζί τους, που δεν ξεχνάμε τόσο εύκολα και θα μας βρουν μπροστά τους όταν ανοίξουν οι κάλπες. Χρυσή Αυγή δαγκωτά και αμετάκλητα.

Ι. Ρ.

Η Μακεδονία είναι Ελληνική και μόνο Ελληνική! Δηλώσεις Ν. Γ. Μιχαλολιάκου από Ευζώνους (Ρεπορτάζ ΜΜΕ)

Παίζουν όλες οι φυλλάδες και τα κανάλια ενορχηστρωμένες “αρθρογραφίες” και “ρεπορτάζ” ότι η Χρυσή Αυγή διαλύεται, ότι υπάρχει εσωτερικός πόλεμος μεταξύ μας, ότι αποχωρούν στελέχη κλπ, κλπ. Περίεργο πράγμα που λένε όλα αυτά από την μία και από την άλλη εκφράζουν την ανησυχία τους για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Μας κούρασαν τα πληρωμένα παπαγαλάκια. Αυτοσκοπός μας είναι η σωτηρία της Ελλάδας από τα κοράκια, η βουλή είναι απλά ένα μέσο και θα το χρησιμοποιήσουμε στο έπακρο. Καλά κάνουν και ανησυχούν λοιπόν, γιατί οι κλέφτες και οι προδότες θα τιμωρηθούν. Αυτό δεν αλλάζει και αυτός είναι ο αυτοσκοπός μας. Για τα παιδιά των παιδιών μας, για τους πατέρες των πατεράδων μας. Ζήτω η Ελλάς! Ζήτω ο Αρχηγός! Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Α. Ψ.

Χαμένη είναι η ψήφος που εκβιάζεται

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-3-iouliou-2019#ixzz5sbO0nY6z

Exit mobile version