Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην Εγνατία Τηλεόραση: Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον Αγώνα για την κατάργηση της προδοσίας των Πρεσπών – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε από τον δημοσιογράφο Λάζαρο Λαζάρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην Εγνατία Τηλεόραση.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και την συμφωνία των Πρεσπών τονίζοντας πως ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία έχουν ακριβώς τις ίδιες θέσεις, καθώς δεν έχουν κανένα πρόβλημα να παραχωρούν το όνομα και την Ιστορία της Μακεδονίας μας στους σλάβους.

Το μοναδικό κόμμα που είναι σταθερά αντίθετο στην συμφωνία των Πρεσπών και αγωνίζεται εντός και εκτός Βουλής για την κατάργηση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών είναι η Χρυσή Αυγή.

Ακολούθως κατέδειξε με επιχειρήματα την σταθερά υποκριτική και πατριδοκάπηλη στάση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία κατ΄ ουσίαν άνοιξε τον δρόμο για την προδοσία της Μακεδονίας και τώρα θα εφαρμόσει την συμφωνία των Πρεσπών.

Στην συνέχεια ανέλυσε τις οικονομικές προτάσεις του Λαϊκού Συνδέσμου για έξοδο από την ανέχεια και ανεργία και τόνισε πως απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις πρέπει να υπάρξει μία σθεναρή εξωτερική πολιτική και όχι “ελληνοτουρκική φιλία”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-sthn-egnatia-thleorash-h-chrush-augh-sunechizei-ton-agw#ixzz5sc8uTMIh

Exit mobile version