Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε έξαρση ο παλαιοκομματισμός της ΝΔ: Από την μια τάζουν διορισμούς και από την άλλη απειλούν…

Σε έξαρση ο παλαιοκομματισμός της ΝΔ: Από την μια τάζουν διορισμούς και από την άλλη απειλούν...

Οι “Γκρούεζες” της νεοφιλελεύθερης και πατριδοκάπηλης Νέας Δημοκρατίας έχουν στην κυριολεξία ξεσαλώσει ιδιαίτερα στην επαρχία.

Εφαρμόζοντας παλαιοκομματικές μεθόδους οι άνθρωποι του Κυριάκου Μητσοτάκη που δήθεν πρεσβεύουν ήθος και πολιτισμό στην πολιτική δεν διστάζουν να προχωρούν σε κενές υποσχέσεις και απειλές.

Από την μια οι κομματάρχες της ΝΔ τάζουν στις δοκιμαζόμενες Ελληνικές οικογένειες διορισμούς και βολέματα, τα οποία φυσικά ποτέ δεν θα πραγματοποιήσει η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση του Μητσοτάκη που θα φέρει ακόμα ένα πιο σκληρό Μνημόνιο.

Από την άλλη με μοναδικό σκοπό να υφαρπάξουν τις ψήφους των Πατριωτών, απειλούν ότι όποιος ψηφίσει Χρυσή Αυγή θα βρεθεί στο περιθώριο.

Φαίνεται πως ακόμα δεν έχουν καταλάβει πως οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής έχουν περηφάνεια και ακμαίο ηθικό και δεν λύγισαν με διώξεις, δολοφονίες και φυλακίσεις. Θα λυγίσουμε τώρα από τα ψεύτικα τα λόγια, τα μεγάλα;

Η Χρυσή Αυγή θα είναι ισχυρή και στην επόμενη Βουλή και θα αποτελέσει την σθεναρή φωνή της Εθνικής Αντίστασης όλων των υπερήφανων Ελλήνων!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-ejarsh-o-palaiokommatismos-ths-nd-apo-thn-mia-tazoun-diorismous-kai-apo#ixzz5scmKNx1b

Exit mobile version