Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος από τον Extra Κύπρου: Τα συστημικά ΜΜΕ μας αποκλείουν, επειδή δεν είμαστε υπάλληλοι κανενός! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε από τον Χρίστο Αριστείδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Extra Κύπρου.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος επισήμανε αρχικά πως για τους Εθνικιστές η Κύπρος είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της Ελλάδος και ότι συνδεόμαστε με το αδελφό κόμμα της Χρυσής Αυγής στην μαρτυρική Μεγαλόνησο, το ΕΛΑΜ.

Η Χρυσή Αυγή είναι ένα Κίνημα λαϊκό, εθνικό και πατριωτικό, το οποίο έχει ριζώσει στον Λαό και έχει θέσει ως στόχο στις επικείμενες εθνικές εκλογές να ξεπεράσει το ποσοστό των πρόσφατων Ευρωεκλογών και να είναι μια ισχυρή Εθνική Αντιπολίτευση στην Βουλή.

Εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα των εκλογών λόγω της θερμότατης υποδοχής στην περιοδεία στην Μακεδονία, αλλά και της συνεχούς στήριξης από την αδάμαστη Ελληνική Νεολαία.

Παράλληλα, εξήγησε πως ο αποκλεισμός και συκοφάντηση της Χρυσή Αυγής από τα συστημικά κανάλια συνεχίζεται, επειδή οι Έλληνες Εθνικιστές δεν είναι υπάλληλοι κανενός και υπηρετούν μόνο τον Λαό.

Τέλος, τόνισε πως η αριστερά έχει τελειώσει και κάλεσε τους Έλληνες να ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή ως την μοναδική φωνή Εθνικής Αντίστασης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-g.g.-ths-chrushs-aughs-nikos-michaloliakos-sto-kentriko-deltio-eidhsewn-t#ixzz5scnJ1VMW

Exit mobile version