Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γι΄ αυτό οι Έλληνες ψηφίζουν Χρυσή Αυγή!

Γι΄ αυτό οι Έλληνες ψηφίζουν Χρυσή Αυγή!

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι δεν είσαι Χρυσή Αυγή, αλλά είσαι ένας σκεπτόμενος και πολιτικοποιημένος ψηφοφόρος.

Ακόμα λοιπόν και αν δεν είσαι Χρυσή Αυγή- αλλά παρακολουθείς τα δρώμενα στον πολιτικό στίβο από τα ΜΜΕ- δεν μπορεί να μην έχεις διαπιστώσει τον πλήρη και διαρκή αποκλεισμό του κόμματος από τα κανάλια. Δεν μπορεί αυτό το γεγονός να μην σε έχει προβληματίσει σχετικά με την στόχευση που έχει από όλες ανεξαιρέτως τις Κυβερνήσεις.

Ακόμα και αν δεν είσαι Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να μην έχεις εξοργιστεί με την αδικία που συνιστά η άνανδρη πολιτικάντικη τακτική να βρίζεις καθημερινά (ως «δημοκράτης» ασφαλώς) τον αντίπαλό σου χωρίς να του επιτρέπεις να σου απαντήσει κατηγορώντας εκείνον για «φασίστα».

Ακόμα και αν δεν είσαι Χρυσή Αυγή δεν μπορεί, στην πορεία όλων αυτών των χρόνων που το κόμμα εκπροσωπείται στη Βουλή, να μην είχες έστω την περιέργεια, να μάθεις από τα ίδια τα στελέχη και τους βουλευτές του, τι τέλος πάντων πρεσβεύει το κόμμα αυτό για την καθημερινότητά σου, για την οικονομία, για την ασφάλεια, τα εθνικά θέματα, την παιδεία, στα χιλιάδες δελτία ειδήσεων και δημοσιογραφικά  «πάνελ»  που έχουν λάβει χώρα. Και να μην ένιωσες αγανάκτηση όταν επιτέλους κατάλαβες πως κάποιοι – και όχι τυχαία- έχουν διαχρονικά συνεννοηθεί (έστω και αν προσποιούνται ότι έχουν μεταξύ τους διαφορές) να σε στερούν, εσένα τον σκεπτόμενο πολίτη, από μια πολιτική θέση που εσύ ζήτησες να σε εκπροσωπήσει.

Ακόμα και αν δεν είσαι Χρυσή Αυγή, δεν μπορεί να μην ντράπηκες όταν συνειδητοποίησες παρακολουθώντας συνεδριάσεις της Βουλής από την τηλεόραση,  πως ενώ οι «δημοκράτες» μπορούν να βρίζουν ασύστολα με χυδαίες εκφράσεις τους  υπόλοιπους «δημοκράτες» και να μη συμβαίνει τίποτα  φωνασκώντας στην Ολομέλεια, ο  φρούραρχος καλείται  «να επιβάλει την τάξη» μόνο αν  ένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής τολμήσει να απευθύνει έναν ηπιότερο χαρακτηρισμό σε οποιονδήποτε από αυτούς.

Ακόμα και αν δεν είσαι Χρυσή Αυγή, πρέπει να νιώθεις αηδία όταν πληροφορείσαι πως η Χρυσή Αυγή ήταν (με κοινή συμφωνία όλων των άλλων) το μοναδικό κόμμα που δεν του επετράπη να εκλέξει Αντιπρόεδρο στη Βουλή, που δεν λαμβάνει την νόμιμη κρατική χρηματοδότηση, που δεν ενημερώνεται για τα εθνικά θέματα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που δεν μετέχει του Συμβουλίου πολιτικών αρχηγών.

Ακόμα και αν δεν είσαι Χρυσή Αυγή, πρέπει τώρα κι εσύ, μετά από τόσα χρόνια, να έχεις αντιληφθεί γιατί συμβαίνουν όλα τα παραπάνω και άλλα που ξέρεις καλά, εναντίον ενός κόμματος που δεν σε ξεγέλασε, δεν έκλεψε τα λεφτά σου, δεν σου έταξε πράγματα που δεν γίνονται και που ήταν δίπλα σου κρατώντας περήφανα το κεφάλι ψηλά.

Ακόμα και αν δεν είσαι Χρυσή Αυγή, ίσως όλα αυτά σου έχουν δώσει σήμερα, στις εκλογές που έρχονται, έναν πραγματικό λόγο για να γίνεις.

Γιάννης Ζωγράφος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gi-auto-oi-ellhnes-pshfizoun-chrush-augh#ixzz5seCbM8l8

Exit mobile version