Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου προανήγγειλε το 4ο Μνημόνιο της νεοφιλελεύθερης Νέας Δημοκρατίας

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου προανήγγειλε το 4ο Μνημόνιο της νεοφιλελεύθερης Νέας Δημοκρατίας

Απίστευτη ομολογία από τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, τα σχέδια της Νέας Δημοκρατίας περιλαμβάνουν την καταλήστευση του Ελληνικού Λαού προς όφελος των διεθνών τοκογλύφων που έχουν αρπάξει την κυριότητα των τραπεζών στην Ελλάδα, καθώς επίσης και 4ο Μνημόνιο.

Στις 3 Ιουλίου 2019 ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπης Παπαδημητρίου έκανε μια τρομερή ομολογία που μπορεί να λογιστεί και ως γκάφα ολκής λίγες μόνο μέρες πριν τις Εθνικές Εκλογές! Συγκεκριμένα ο Παπαδημητρίου αποκάλυψε ότι η Νέα Δημοκρατία σχεδιάζει να παραδώσει το αποθεματικό που έχει παρακρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, που εκτιμάται κοντά στα 37 δισ. ευρώ στις ξενοκρατούμενες τράπεζες στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι τράπεζες στην Ελλάδα πέρασαν σε συμφέροντα διεθνών κερδοσκοπικών εταιριών με το κόλπο του τρίτου μνημόνιου που ψηφίστηκε από τους ΣΥΡΙΖΑ(ΑΝΕΛ), Νέα Δημοκρατία, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ. Όμως αυτό το τεράστιο αποθεματικό το είχε δεσμεύσει ο ΣΥΡΙΖΑ, στεγνώνοντας κυριολεκτικά την αγορά και καταληστεύοντας την μεσαία τάξη, για να μπορεί να αποπληρώνει τις δόσεις του παράνομου εξωτερικού χρέους. Ενός χρέους που δέκα ολόκληρα χρόνια μετά το πρώτο μνημόνιο έχει εκτοξευθεί περίπου στο 180% του ΑΕΠ ενώ τα χρέη στην εφορία αγγίζουν το 60% του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος.

Άρα μετά την μεταφορά των 34 δισ. ευρώ από τα ταμεία του κράτους στις ξενοκρατούμενες τράπεζες, για την εξυπηρέτηση του παράνομου χρέους ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει να ζητήσει ένα νέο 4ο Μνημόνιο Φτωχοποίησης της Ελλάδας από την Κομισιόν και πιθανόν και από το ΔΝΤ. Εδώ ακριβώς θα αρχίσει και η δεύτερη και πιο οδυνηρή φάση της φτωχοποίησης των Ελλήνων. Ο κύριος σκοπός είναι η αφαίρεση κάθε περιουσιακού στοιχείου, ιδιαίτερα ακινήτων, από τους ιδιώτες καθώς επίσης και η ολοκληρωτική παράδοση της δημόσιας περιουσίας σε ημέτερα ιδιωτικά συμφέροντα.

Η Νέα Δημοκρατία δεν θα μειώσει την φορολογία, καθώς επίσης και δεν θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας. Η Νέα Δημοκρατία απλά θα συνεχίσει την πολιτική φτωχοποίησης της Πατρίδας μας με πιο έντονο και ρυθμό.

Ας σταματήσουν ένα λεπτό να σκεφτούν οι Έλληνες πολίτες ότι η ψήφος οργής για τον ΣΥΡΙΖΑ προς τη Νέα Δημοκρατία έχει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. Ο ίδιος αριστεροδεξιός πολτός από νεοφιλελεύθερους κομμουνιστές πολιτικάντηδες έχει ψηφίσει το τζαμί στην Αθήνα, το σύμφωνο συμβίωσης, τα διαδοχικά μνημόνια φτωχοποίησης μαζί με το καταστροφικό PSI και έχει ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς. Πάλι αυτοί οι πολιτικάντηδες έχουν διώξει 500 χιλιάδες παραγωγικούς Έλληνες από την Πατρίδα τους.

Η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι η μόνη επιλογή για την ανάσχεση της ανεργίας, την ανάπτυξη της οικονομίας, την επαναφορά της εσωτερικής ασφάλειας, την ομαλότητα της κοινωνίας, την ποιότητα της εκπαίδευσης, την ενδυνάμωση της αμυντικής δυνατότητας και την ενίσχυση της διπλωματικής δεινότητας της Ελλάδας.

Θεόδωρος Γ. Κωστής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/enarjh-telikhs-fashs-ftwchopoihshs-twn-ellhnwn-apo-th-nea-dhmokratia-an-to#ixzz5seDUPzNF

Exit mobile version