Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σάλπισμα Νίκης από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση: Ξανά ισχυρή η Χρυσή Αυγή στην Βουλή! Φωτορεπορτάζ

Ένα ισχυρότατο μήνυμα Νίκης έστειλαν οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες που κατέκλυσαν απόψε κεντρική αίθουσα των Αθηνών στην προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής.

 

Από την συγκέντρωση που επικράτησε κυριολεκτικά το αδιαχώρητο και σείστηκε από Εθνικιστικό παλμό το σύστημα πήρε το μήνυμα: Η Χρυσή Αυγή θα είναι ξανά ισχυρή στην επόμενη Βουλή, θα είναι η ασυμβίβαστη φωνή της Εθνικής Αντιπολίτευσης.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο υποψήφιος Βουλευτής Ανατολικής Αττικής, Γιώργος Πετρόχειλος.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Ανατολικής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε από την πλευρά του ότι η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει σε όλη την Επικράτεια και θα δώσει από την επόμενη Βουλή τον Αγώνα για μια νέα και ελεύθερη Ελλάδα.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας Αλέξανδρος Γέροντας σημείωσε ότι υπό την καθοδήγηση του Αρχηγού μας οι Έλληνες Εθνικιστές θα πετύχουν ακόμα μία Νίκη.

Ο υποψήφιος Βουλευτής στην Α΄ Πειραιώς, Στηβ Γιατζόγλου επισήμανε πως Νικητής είναι αυτός που μάχεται μέχρι το τέλος και Νικητής σε αυτές τις εκλογές θα είναι η Χρυσή Αυγή.

Ο υποψήφιος Βουλευτής στον Δυτικό τομέα της Β΄ Αθηνών, Γιώργος Γερμενής τόνισε πως η Χρυσή Αυγή πάντα κερδίζει τον πόλεμο ενάντια στο παρακράτος.

Ο υποψήφιος Βουλευτής στον Νότιο τομέα της Β΄ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος υπενθύμισε πως η Χρυσή Αυγή ήταν πάντα συνεπής στις θέσεις της, ενώ η ΝΔ διέλυσε την Πατρίδα μας και πρόδωσε την Μακεδονία.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Χρήστος Παππάς επισήμανε πως όσο και να μας πολεμά το σύστημα, πάντα υπάρχουν Χρυσαυγίτες που θα αντιστέκονται!

Τέλος στο βήμα εν μέσω ενθουσιασμού και θερμότατων χειροκροτημάτων ανέβηκε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σημείωσε αρχικά πως οι Χρυσαυγίτες αγωνίζονται ανιδιοτελώς για τις Εθνικές Ιδέες και πως για τους Έλληνες Εθνικιστές δεν θα υπάρξει ποτέ κράτος “Βόρεια Μακεδονία”.

Απαντώντας στον βρώμικο πόλεμο τη ΝΔ, τόνισε πως αν δεν υπήρχαν οι διώξεις, η Χρυσή Αυγή θα ήταν πανίσχυρη.

Είναι Τιμή μας να μας πολέμα ένα ολόκληρο σύστημα κομμάτων και καναλιών και τώρα που το παραμύθι της πόλωσης τελείωσε, οι Πατριώτες και οι Εθνικιστές έχουν μόνο μία επιλογή: την Χρυσή Αυγή!

Δεν παρέλειψε να καταδείξει τις προδοσίες και την υποκρισία της νεοφιλελεύθερης ΝΔ, τονίζοντας πως όσοι θέλουν να υπάρχει Εθνική Αντίσταση θα στηρίξουν δυναμικά την Χρυσή Αυγή.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος κατέληξε δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως για την Χρυσή Αυγή ο Αγώνας δεν τελειώνει στις 7 Ιουλίου, αλλά τότε ξεκινά για μια νέα και Ελεύθερη Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/salpisma-nikhs-apo-thn-kentrikh-proeklogikh-sugkentrwsh-jana-ischurh-h-chru#ixzz5seSQOwNZ

Exit mobile version