Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Ολομέτωπη επίθεση από τα διεφθαρμένα ΜΜΕ στην Χρυσή Αυγή και 24ώρη προπαγάνδα υπέρ του Μητσοτάκη! Ο Τσίπρας στην ουσία εφάρμοσε την ατζέντα της ΝΔ και του Σαμαρά και έρχεται ο Μητσοτάκης να μας πει ότι θα μειώσει την φορολογία 20%, την οποία επέβαλε η ΝΔ και όχι άμεσα αλλά σε βάθος 4ετίας. Υποτιμούν τον κόσμο και εκτός αυτού τον εκβιάζουν προκειμένου να μπορέσουν να κυβερνήσουν. ΟΧΙ στα κομματόσκυλα που μας πίνουν το αίμα. 7 Ιουλίου Χρυσή Αυγή για να μείνει η Ελλάδα Ελληνική!

Μ. Ι.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος από τον Extra Κύπρου: Τα συστημικά ΜΜΕ μας αποκλείουν, επειδή δεν είμαστε υπάλληλοι κανενός! ΒΙΝΤΕΟ

“Λεφτά υπάρχουν”, “Η Ελλάδα μπορεί”, “Η Ελπίδα έρχεται”, “Όλοι μαζί ενωμένοι” και νέες μειώσεις μισθών, νέοι φόροι, νέα οικονομική ύφεση, νέα μνημόνια και ο Έλληνας να υποφέρει για να βγάλει τον μήνα του (όσοι κατάφεραν και έμειναν εδώ και δεν ξενιτεύτηκαν). Επιπλέον όλων αυτών, επιδόματα στους παράνομους αλλοδαπούς, ελληνοποιήσεις, τζαμιά, αποφυλακίσεις και αδειούλες βαρυποινιτών και μια αστυνομία ανύπαρκτη να μην υπάρχει πουθενά. Αυτή είναι η σύγχρονη πραγματικότητα μας και οι πολίτες οι μισοί να απέχουν και οι άλλοι μισοί να ψηφίζουν τους ίδιους για τα ιδία τους συμφέροντα και η Ελλάδα βουλιάζει, όλο και πιο βαθιά. Ας σταματήσουν να μας μιλάνε οι κλέφτες και οι προδότες περί φασισμού και ας ετοιμαστούν για την τιμωρία τους. Πλησιάσει η ώρα τους.

Τ. Α.

Σε έξαρση ο παλαιοκομματισμός της ΝΔ: Από την μια τάζουν διορισμούς και από την άλλη απειλούν…

Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ηθικό πρώτα απ’ όλα. Οι μισοί κάθονται και οι άλλοι μισοί δεινοπαθούν για να πληρώνουν τα σπασμένα. Αυτό το ονομάζουν δημοκρατία. Το κλειδί για να περάσεις από την μια μεριά στην άλλη είναι να φιλήσει κάποιος την σωστή κατουρημένη ποδιά και να ξεπουλιέται στον καλύτερο πλειοδότη, ψηφίζοντάς τον. Αυτή είναι η κατάντια του άλλοτε περήφανου Έλληνα και οι πολικάντηδες ζουν και βασιλεύουν. Ενάντια σε όλη αυτή την βρωμιά και την δυσοσμία η μόνη λύση είναι η Χρυσή Αυγή.

Κ.Τ.

Λαθρομεταναστευτικό, το παρελθόν της Νέας Δημοκρατίας εγγυάται για το ζοφερό μέλλον!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-4-iouliou-2019#ixzz5sgnQBJhm

Exit mobile version