Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τραγέλαφος ΠΟΣΠΕΡΤ: Έκαναν στάση εργασίας στις 02.00 τα ξημερώματα (!) για να μην προβάλλουν την προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής

Τραγέλαφος ΠΟΣΠΕΡΤ: Έκαναν στάση εργασίας στις 02.00 τα ξημερώματα (!) για να μην προβάλλουν την προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής

Οι παράνομες στάσεις εργασίας και η καταστρατήγηση του Συντάγματος και των νόμων από τους συνδικαλιστές της ΣΟΒΙΕΡΤ συνεχίζεται δίχως κανένα όργανο της Πολιτείας να επιλαμβάνεται.

Έτσι μετά την φίμωση της περιφερειακής εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής, της προσωπικής συνέντευξης του Αρχηγού και της Διακαναλικής Συνέντευξης Τύπου, έγινε χθες και η φίμωση της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε χθες η ΠΟΣΠΕΡΤ: “με ομόφωνη απόφασή της προκηρύσσει στάση εργασίας την Πέμπτη 04/07/2019 από τις 02:00 έως τις 04:00 προκειμένου να μην μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής. Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας για να μην μεταδοθεί ο μισαλλόδοξος, ρατσιστικός λόγος της Χρυσής Αυγής“.

Το τραγελαφικό με την ΠΟΣΠΕΡΤ είναι ότι έκανε ακόμα μια παράνομη στάση εργασίας στις 02.00 τα ξημερώματα, την ώρα που η τηλεθέαση στο κρατικό κανάλι είναι στο ναδίρ.

Ακόμα δηλαδή κι αν δεν πραγματοποιούνταν η παράνομη στάση εργασίας, οι ιθύνοντες νόες της ΕΡΤ είχαν προγραμματίσει να προβάλλουν την Χρυσή Αυγή τα άγρια μεσάνυχτα.

Πρόκειται για την τέταρτη κατά σειρά παράβαση του προεκλογικού ΦΕΚ και καλούμε για ακόμη μια φορά τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας να προβούν στις δέουσες νομικές ενέργειες.

Ακόμα μία παράνομη στάση εργασίας από την ΠΟΣΠΕΡΤ για την φίμωση της Χρυσής Αυγής

Στην ΠΟΣΠΕΡΤ βαριούνται ακόμα και να δικαιολογήσουν την παράνομη στάση εργασίας κατά της Χρυσής Αυγής

Τρέμουν την φωνή της Αλήθειας: Νέα παράνομη στάση εργασίας από την ΠΟΣΠΕΡΤ για να μην μεταδοθεί η διακαναλική συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tragelafos-pospert-ekanan-stash-ergasias-stis-02.00-ta-jhmerwmata-gia-na-mh#ixzz5sjW5anc1

Exit mobile version