Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Πρόσφατα άκουσα τον δημοσιογράφο και υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου να λέει ότι η Νέα Δημοκρατία σχεδιάζει να παραδώσει το αποθεματικό που έχει παρακρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, που εκτιμάται κοντά στα 37 δισ. ευρώ στις ξενοκρατούμενες τράπεζες στην Ελλάδα. Με άλλα λόγια ο υποψήφιος της ΝΔ μιλάει ξεκάθαρα για 4ο μνημόνιο! ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτοί που οδήγησαν την Χώρα στην φτώχεια και την ανέχεια και έχουν το θράσος να εμφανίζονται ως σωτήρες!

Μαρία Τ.

Φωτογραφίες και βίντεο από την περιοδεία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου σε Κιλκίς, Ημαθία και Πέλλα

Υπάρχουν ακόμη κάποιοι που λένε πως θα ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία για να διώξουν την αριστερά από την εξουσία. Αλήθεια κατά πόσο η Νέα Δημοκρατία είναι πατριωτική δεξιά; Γιατί ψήφισε και το τζαμί στην Αθήνα και το σύμφωνο συμβίωσης και όλα τα μνημόνια. Η μόνη επιλογή για τους Έλληνες πατριώτες είναι μία: ψήφος στην Χρυσή Αυγή!

Τάκης Δ.

Τραγέλαφος ΠΟΣΠΕΡΤ: Έκαναν στάση εργασίας στις 02.00 τα ξημερώματα (!) για να μην προβάλλουν την προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής

Συνεχίζονται οι δηλώσεις και οι απειλές του Ερντογάν για το Αιγαίο και όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις έτσι και ο ΣΥΡΙΖΑ και η επόμενη κυβέρνηση ΝΔ θα συνεχίσουν να κωφεύουν. Μόνο μια εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα βάλει τέλος στην τουρκική προκλητικότητα και θα υπερασπιστεί την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδας.

Λευτέρης Μ.

Η ψήφος στην Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-5-iouliou-2019#ixzz5smUBTkkB

Exit mobile version