Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οδυρμός στα “Νέα”: Δυστυχώς (!) η Χρυσή Αυγή θα είναι ξανά στην Βουλή

Οδυρμός στα “Νέα”: Δυστυχώς (!) η Χρυσή Αυγή θα είναι ξανά στην Βουλή

Αυτοί που τρομοκρατούν το σύστημα, ο εφιάλτης για νεοφιλελεύθερους και μπολσεβίκους, η φωνή της Αλήθειας και της Εθνικής Αντίστασης, η Χρυσή Αυγή των Ελλήνων θα είναι ξανά ισχυρή και στην επόμενη Βουλή.

Αυτό δεν το ισχυριζόμαστε εμείς βασιζόμενοι στις θερμές εκδηλώσεις στήριξης των Ελλήνων σε όλη την Επικράτεια, αλλά το ομολογούν με πόνο ψυχής τα συστημικά “Νέα”.

Έτσι στην σημερινή στήλη “Μικροπολιτικός” υπάρχει ένας βαρύς λυγμός και οδυρμός για το αναπόφευκτο γεγονός της εισόδου της Χρυσής Αυγής στην Βουλή.

Συγκεκριμένα γράφουν: “...όσοι παρακολουθούν τις κυλιόμενες μετρήσεις, η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται μεν πολύ αποδυναμωμένη, αλλά επιμένουν στην εκτίμησή τους πως (δυστυχώς) θα είναι και πάλι στην πρώτη πεντάδα των κομμάτων και θα μπει στη Βουλή“.

Είχαν την ψευδαίσθηση τα συστημικά παπαγαλάκια και οι πληρωμένες γραφίδες της ψευτοδεξιάς και του ψευτοπατιρωτισμού ότι οι Χρυσαυγίτες θα λυγίσουν από την προπαγάνδα και τον ψυχολογικό πόλεμο και ότι η επόμενη Βουλή θα ήταν κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους να ξεπουλούν ασύδοτα την Ελλάδα…

ΟΧΙ! Η Χρυσή Αυγή όχι μόνο θα είναι μέσα στην Βουλή να τους εκθέτει και να βάζει φρένο στις προδοσίες, αλλά θα είναι ισχυρή και εκτός Βουλής συνεχίζοντας ακατάπαυστα τον Αγώνα για Ελλάδα και Ορθοδοξία.

Δυστυχώς… για εσάς οι Έλληνες θα νικήσουν!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/odurmos-sta-nea-dustuchws-h-chrush-augh-tha-einai-jana-sthn-boulh#ixzz5sntqKv1v

Exit mobile version