Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Το μόνο κόμμα που δεν πρόδωσε την Μακεδονία!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Το μόνο κόμμα που δεν πρόδωσε την Μακεδονία!

Επιστολές ΝΔ: Από το 2005 είχε δώσει το όνομα “Μακεδονία” στους Σκοπιανούς

Ένα θέμα που τις τελευταίες ημέρες επιμελώς κρύφτηκε από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ για να μην εκθέσει περαιτέρω την μελλοντική αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ είναι οι περιβόητες επιστολές Καραμανλή που αποδεικνύουν ότι η ψευτοδεξιά παράταξη είχε προδώσει από το 2005 την Μακεδονία.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 7, 8 και 9 Απριλίου του 2005 στάλθηκαν από τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή επιστολές με πανομοιότυπο περιεχόμενο στον καγκελάριο της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ, τον πρωθυπουργό της Ισπανίας Χοσέ Λουίς Ροδρίγκεθ Θαπατέρο και τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου και πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ. Πανομοιότυπες επιστολές απέστειλε ο υπουργός Εξωτερικών Πέτρος Μολυβιάτης προς τον Ολι Ρεν, επίτροπο της Ε.Ε. αρμόδιο για τη διεύρυνση, τον Ζαν Ασελμπορν, υπουργό Εξωτερικών του Λουξεμβούργου που είχε τότε την προεδρία της Ε.Ε., και τον Χαβιέ Σολάνα, ύπατο εκπρόσωπο για την Κοινή Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Ασφάλειας.

Όλες αυτές οι επιστολές έχουν τα εξής κοινά στοιχεία με την επιστολή προς τον πρόεδρο Μπους:

– Υιοθετούν την ονομασία «Makedonija-Skopje»

– Στη συμφωνία που κατέληγε η κυβέρνηση της Ν.Δ. δεν προβλεπόταν να ισχύει το όνομα erga omnes, αλλά μόνο στον ΟΗΕ και οι χώρες του οργανισμού απλώς… ενθαρρύνονταν να χρησιμοποιούν το νέο όνομα!

– Στις επιστολές αναφέρεται ρητά ότι δεν ζητείται αλλαγή στο Σύνταγμα των Σκοπίων, εφόσον “το συνταγματικό όνομα Republika Makedonija θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται στο εσωτερικό του κρατιδίου”. Δεν θα άλλαζε τίποτα ως προς την ψευτομακεδονική ιθαγένεια και την ψευτομακεδονική γλώσσα.

Τέλος, από τις διατυπώσεις του Καραμανλή προκύπτει ότι με μια λύση σε αυτή τη βάση (διπλή ονομασία «Μακεδονία-Σκόπια» στον ΟΗΕ και παντού αλλού «Μακεδονία») η Ελλάδα θα έδινε το πράσινο φως για την ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε.

Αυτή είναι η υποκριτική και πατριδοκάπηλη Νέα Δημοκρατία, η προδοτική παράταξη του “η Κύπρος κείται μακράν” και αυτοί που πρώτοι πρόδωσαν το όνομα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς και θα εφαρμόσουν κατά γράμμα την συμφωνία των Πρεσπών.

ΜΟΝΟ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν πρόδωσε ποτέ την Μακεδονία και συνεχίζει απροσκύνητη εντός και εκτός Βουλής τον Αγώνα για την κατάργηση της προδοσίας.

Στις 7 Ιουλίου οι Έλληνες δίνουν δύναμη στην Χρυσή Αυγή, το μόνο κόμμα που έχει δεσμευτεί προς όλους πως θα πετάξει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών στον κάλαθο των αχρήστων!

Επιστολή – δέσμευση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου προς τους Διεθνείς Οργανισμούς για την ακύρωση της συμφωνίας με τα Σκόπια από την Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrush-augh-to-mono-komma-pou-den-prodwse-thn-makedonia#ixzz5spjBzj5B

Exit mobile version