Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος από τα διόδια Ελευσίνας: Ψηλά τις Σημαίες – Αγώνας μέχρι να νικήσουμε! ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στα διόδια Ελευσίνας βρέθηκε το απόγευμα ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος όπου μαζί με κλιμάκιο Συναγωνιστών για δύο και περισσότερες ώρες μοίρασε φυλλάδια και εφημερίδες του Κινήματος στους διερχόμενους οδηγούς.

Η υποδοχή των Συναγωνιστών από τους πολίτες που πηγαίνουν στις ιδιαίτερες Πατρίδες τους για να ψηφίσουν ήταν θερμότατη, ενώ πολλοί από αυτούς δεν δίστασαν να βγουν από τα αυτοκίνητά τους για να χαιρετίσουν και να φωτογραφηθούν με τον Γενικό Γραμματέα, Ν. Γ. Μιχαλολιάκο.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έστειλε το ακόλουθο μήνυμα από τα διόδια Ελευσίνας: “Η Χρυσή Αυγή ενωμένη δίνει την μάχη ενάντια στις αντεθνικές δυνάμεις, ενάντια στον αποκλεισμό, μια μάχη ενάντια στην παράνομη λαθρομετανάστευση. Μια μάχη ενάντια στο ξεπούλημα των εθνικών θεμάτων. Μια μάχη για την Μακεδονία, μια μάχη για τον Λαό της Ελλάδος, για την Εθνικιστική Ιδέα. Ψηλά τις Σημαίες Συναγωνιστές ως την τελευταία στιγμή Αγώνας για να νικήσουμε!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-apo-ta-diodia-eleusinas-agwnas-mechri-na-nikhsoume-bint#ixzz5spl7D2Y2

Exit mobile version