Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιατί δεν παραιτήθηκε από ευρωβουλευτής ο Βελόπουλος και γιατί κρύβει τι υπέγραψε στις 26 Ιουνίου;

Γιατί δεν παραιτήθηκε από ευρωβουλευτής ο Βελόπουλος και γιατί κρύβει τι υπέγραψε στις 26 Ιουνίου;

Ως γνωστόν, ο Κυριάκος Βελόπουλος βγήκε πρώτος σε σταυρούς κι εξελέγη ευρωβουλευτής στις πρόσφατες ευρωεκλογές. Ωστόσο, τρεις ημέρες μετά, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, δήλωσε πως θα παραιτηθεί από ευρωβουλευτής, γιατί προτεραιότητά του είναι η ελληνική Βουλή: «Θέλω να είμαι στο ελληνικό κοινοβούλιο, δεν το βλέπω να μένω στο Ευρωκοινοβούλιο».

Ο καιρός πέρασε, φτάσαμε στην παραμονή των βουλευτικών εκλογών και ο Βελόπουλος κάνει το κορόιδο! Ούτε από ευρωβουλευτής παραιτήθηκε υπέρ του επομένου σε σταυρούς (του Φράγκου Εμμανουήλ, που είχε βάλει το «Φραγκούλης» εντός παρενθέσεως, για να νομίζει ο κόσμος ότι πρόκειται για τον στρατηγό…) αλλά ούτε και εμφανίστηκε στην προ ημερών ορκωμοσία των νέων ευρωβουλευτών!

Έκανε όμως ένα ταξίδι-αστραπή στις Βρυξέλλες, στις 26 Ιουνίου, όπου υπέγραψε ως νέος ευρωβουλευτής, αλλά το έκρυψε από τον ελληνικό λαό!

Τι σημαίνει αυτό – πέραν από την ξεκάθαρη κοροϊδία προς τον λαό, του οποίου με περισσό θράσος ζητά ξανά την ψήφο; Πως παρά τις θριαμβολογίες του, γνωρίζει πολύ καλά πως το μόρφωμά του δεν πρόκειται τελικά να μπει στη βουλή!

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

 

Exit mobile version