Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Δεν ξεχνώ τις παράνομες φυλακίσεις του Αρχηγού και των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής από την βρώμικη κυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Δένδια, κατά παραγγελία του Τζέφρυ Ράις και ομοτράπεζου του τότε Πρωθυπουργού. Δεν ξεχνώ ότι την ίδια περίοδο ο τότε Υπουργός Δημόσιας Τάξης Δένδιας φυλάκιζε τους Έλληνες Εθνικιστές και πατριώτες της Χρυσής Αυγής και έσφιγγε τα χέρια των παράνομων ισλαμιστών στην Μανωλάδα Ηλείας. Δεν θα ξεχάσω τα ΜΑΤ που έστειλε ο λαθροκαμίνης και η κυβέρνηση για να σταματήσει την διανομή τροφίμων του Λαϊκού Συνδέσμου στους άνεργους και πεινασμένους Έλληνες πολίτες. Ό Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε για απλοποίηση της διαδικασίας της χορήγησης ασύλου στους λαθροεισβολείς, καθώς και για την λειτουργία του ισλαμικού Τεμένους στην Αθήνα. Και εγώ δεσμεύομαι να ψηφίζω μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής μου την Χρυσή Αυγή, ένα κόμμα πατριωτικό γεννημένο μόνο για να υπηρετεί την Ελλάδα!

Γεωργία

Υποψήφιος ευρωβουλευτής του Βελόπουλου τον μήνυσε για εξαπάτηση ψηφοφόρων

Συγχαρητήρια σε όλους τους συναγωνιστές, στα στελέχη του Κινήματος και στον Αρχηγό μας για τον αγώνα που έδωσαν σε αυτές τις εκλογές. Η Χρυσή Αυγή είναι Ελλάδα και η Ελλάδα δεν παραδίδεται αμαχητί. Αυτό μπορεί να το κάνουν οι ανθέλληνες πολιτικοί αλλά όχι εμείς! Ζήτω η Νίκη και από Δευτέρα ένας νέος κύκλος αρχίζει! Καλή λευτεριά!

Μιχάλης Π.

Συνέντευξη Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην “Δημοκρατία”: Η Χρυσή Αυγή θα ενισχυθεί!

Η μία δημοσκόπηση μας τοποθετεί στο 5% και η άλλη στο 3.5% και ομιλούν για επιστήμονες. Τσαρλατάνοι είναι που μαγειρεύουν μαγικές εικόνες, ώστε να αυθυποβάλλουν το εκλογικό σώμα ώστε να τις κάνει πραγματικές. Οι αληθινοί και όχι οι όψιμοι εθνικιστές δεν πολεμούν για το “ποσοστό” αλλά για την Ιδέα και η Ιδέα δεν τελειώνει ποτέ, ούτε ο Αγώνας. Τότε, τώρα και για πάντα μόνο Χρυσή Αυγή!

Ιωάννης Ι.

Λύσσαξε ο Κουτσούμπας: Να μείνει η Χρυσή Αυγή εκτός Βουλής, για να “παίζουμε” χωρίς αντίπαλο!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-7-iouliou-2019#ixzz5t1zkIkZA

Exit mobile version