Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αμφισβητώντας ένα σάπιο πολιτικό σύστημα

Πλησιάζοντας στην τελική ευθεία, μιας σύντομης προεκλογικής περιόδου, τα κομματικά επιτελεία του αντισυνταγματικού τόξου, που ευθύνονται αμφότερα για την καταστροφή της χωράς, χρησιμοποιούν κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο ώστε να παραποιήσουν την πραγματικότητα και να συσπειρώσουν του αμνήμονες πιθανούς ψηφοφόρους τους.

Το προσωρινό κυβερνητικό μόρφωμα, ειδικό στα ψέματα, προσπαθεί να δείξει μια πλασματική κατάσταση ευημερίας και να τονίσει πως αν δεν υπερψηφιστεί η κυβερνητική του πολιτική θα περάσουμε σε έναν νέο εργασιακό μεσαίωνα. Με αρωγό το κουτόχορτο που ταΐζουν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ το φιλοθεάμον κοινό, αποδεικνύεται πως η πολιτική παράνοια, σε ένα σημαντικό ποσοστό των ψηφοφόρων, ζει και βασιλεύει. Η καταστροφική, ανθελληνική τους τετραετία, η μνημονική λαίλαπα που επέβαλαν και η ισοπέδωση των εργασιακών σχέσεων, τα θεμέλια της οποίας οι ίδιοι μεθοδικά έχτισαν, αποδεικνύει πως τα ψέματα τους δεν είναι μόνο οφθαλμοφανή, αλλά εμφανώς διεστραμμένα.

Δεν πρέπει φυσικά να ξεχνάμε πως ο καμένος κυβερνητικός εταίρος τους, αφού συνεργάστηκε μαζί τους και απόλαυσε φιλήδονα την εξουσία, έφυγε τελικά την τελευταία στιγμή, ως υπέρ-πατριώτης, προκαλώντας πλέον το κοινό αίσθημα επιδεικνύοντας το πανάκριβο του πλεούμενο.

Αν η κατρακύλα των νεομπολσεβίκων είναι κάτι αναμενόμενο και θεμιτό, επίσης αναμενόμενη είναι και η προεκλογική στρατηγική του υποψήφιου πρωθυπουργού Μητσοτάκη. Στα πλαίσια μιας αστικής δήθεν ευγένειας και ενός ψεύτικου πολιτικού πολιτισμού, ο Κουλής παρουσιάζει το νέο πρόσωπο της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς προσφέροντας σανό στους ψηφοφόρους από μια άλλη οπτική. ‘’Γκλαμουριά’’, φτηνό χιούμορ και πιθηκισμός στα πρότυπα μιας προβολής μέσω διαφόρων shows, συνθέτουν ένα άθλιο μωσαϊκό τηλεοπτικής υποκουλτούρας. Είναι εμφανής άλλωστε η πρόθεση των ΜΜΕ να προωθήσουν έναν ψευτολαοφιλή πολιτικό καριέρας και να συσπειρώσουν τους λεγόμενους πατριώτες, όσο πατριώτης μπορεί να είναι ένας ψηφοφόρος της ΝΔ των gay pride και τιμητή των αγώνων της αριστεράς. Στα πλαίσια αυτά το κόμμα της ΝΔ έβγαλε από τις ντουλάπες σκελετούς που είχαν να μιλήσουν πάνω από μια δεκαετία, προβάλλοντας τον Καραμανλισμό σαν τον πυλώνα ενότητας και συνοχής! Αυτό που φυσικά έγινε κατανοητό, από την αγία οικογένεια της πάλε ποτέ δεξιάς, είναι η εμμονή στις «προοπτικές συνεργασίας και στο αμοιβαίο όφελος» που μπορεί να προκύψει με τους πάντα επιθετικούς Τούρκους . Δεν πρέπει λοιπόν να παρεξηγηθούν οι, κατά Καραμανλή «συναγωνιστές» νεοδημοκράτες που πάντα ψηφίζουν με κριτήριο την τσέπη τους, από τη μελλοντική συν-διαχείριση του Αιγαίου με τους Τούρκους και να είναι σίγουροι πως οι απειλές «και θα γίνουν δεκτές και δεν θα επιστραφούν στον αποστολέα».

Το μέλλον λοιπόν διαγράφεται τρομαχτικό για την Ελλάδα. Υπογεννητικότητα και συν-διαχείριση θα επιφέρουν τον μαρασμό των Ελλήνων, τον πολλαπλασιασμό των αλλοφύλων και την τελική τους εκμετάλλευση από πολυεθνικές με μισθούς πείνας, ώστε να εξάγουν τον πλούτο του ελληνικού Αιγαίου. Τελικά ότι θα μείνει θα είναι μια μικρή εγχώρια ελίτ που θα πλουτίζει, σε μια ρημαγμένη και απογυμνωμένη από Έλληνες χώρα.

Αυτό που τελικά αμφισβητούμε ως Έλληνες και ως Εθνικιστές είναι το σάπιο πολιτικό σύστημα, που αργά και μεθοδικά, έθεσε τις βάσεις σε λίγες μόλις δεκαετίες μια καταστροφής, από την οποία σε μερικά χρόνια ίσως και να μην υπάρχει επιστροφή. Η ύπαρξη και ενίσχυση του Λαϊκού Συνδέσμου τα επόμενα χρόνια δεν είναι ένα δίλλημα εκβιαστικό, αλλά μια απόφαση για ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/amfisbhtwntas-ena-sapio-politiko-susthma#ixzz5t201lULe

Exit mobile version