Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ώρα να μιλήσει η Ελληνική Νεολαία!

Ώρα να μιλήσει η Ελληνική Νεολαία!

Άρθρο στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”

Απ’ όλες τις εκλογικές διαδικασίες από τον Μάιο του 2012 μέχρι και σήμερα, εκείνη της 7ης Ιουλίου που έρχεται είναι η πιο κρίσιμη όχι μονάχα για το Κίνημά μας αλλά κυρίως, για την Πατρίδα. Το ερώτημα στο οποίο καλείται ο συμπατριώτης μας να απαντήσει δεν είναι το τεχνητό από τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης και συνάμα κίβδηλο «Μητσοτάκης ή Τσίπρας» αλλά το ουσιώδες «θέλουμε μια Πατρίδα ελληνική ή όχι».

Καθώς φαίνεται μεγάλη μερίδα του εκλογικού σώματος επιθυμεί συνειδητά να εξαπατηθεί, ανταποκρινόμενη στις σειρήνες του φιλελεύθερου πολιτικαντισμού που εξαπέλυσαν το σύνθημα «στηρίζουμε Κούλη για να φύγει ο Τσίπρας». Γιατί ισχυριζόμαστε πως συνειδητά επιθυμεί να εξαπατηθεί; Διότι εάν δεν το επιθυμούσε συνειδητά, όφειλε να απαντήσει ειλικρινά στο εξής απλό ερώτημα: σε ποιο τομέα άσκησης πολιτικής διαφέρουν οι θέσεις της ΝΔ από εκείνες του ΣΥΡΙΖΑ;

Σε οικονομία, λαθρομετανάστευση, εθνικά θέματα, παιδεία, κοινωνία οι προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ταυτίζονται. Ακόμη όμως και σε ζητήματα όπως το Μακεδονικό επί του οποίου η συντριπτική πλειοψηφία των συμπατριωτών μας τάχθηκε σθεναρά κατά της κυβέρνησης Τσίπρα και των αντεθνικών της αποφάσεων, έρχεται η ίδια αυτή πλειοψηφία να αθωώσει τον Τσίπρα και την αριστερά για το ξεπούλημα της Ιστορίας μας, στηρίζοντας ένα κόμμα του οποίου ο ηγέτης και αυριανός πρωθυπουργός δηλώνει ξεκάθαρα πως θα σεβαστεί την Προδοσία που υπέγραψαν Τσίπρας και αριστερά!

Δεν είναι λοιπόν η προδοσία της Μακεδονίας που ωθεί την πλειοψηφία του εκλογικού σώματος στην αγκαλιά της ΝΔ του Κούλη. Είναι μονάχα η προσδοκία του διορισμού και του ρουσφετιού στην αδιάκοπη επί τουλάχιστον 45 έτη αποθέωση του πελατειακού Κράτους, του πραγματικού υπεύθυνου των δεινών μας. Ο ίδιος δηλαδή λόγος που οδήγησε μια αντίστοιχη πλειοψηφία το 2015 στις τάξεις των ψηφοφόρων των αμερικανοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι το σάλπισμα Εθνικής Αντίστασης του Κινήματός μας δεν θα μπορούσε να συγκινήσει τις ορδές των προνομιούχων και των προσκυνημένων. Το επιχειρήσαμε ωστόσο σε μια ύστατη προσπάθεια να αφυπνίσουμε όσους ζωντανούς. Αλλά τούτοι οι πονηροί είναι εθνικά νεκροί από καιρό, περιφερόμενοι σαν τα αγρίμια που αναζητούν τροφή από τα πτώματα. Αγνοήστε τους, περιφρονήστε τους με το χειρότερο τρόπο, είναι εξίσου υπεύθυνοι με τους εξουσιαστές τους οποίους με φανατισμό στήριξαν, είναι συμμέτοχοι στην καταστροφή της Πατρίδος!

Στραφείτε με αλληλεγγύη και συναγωνιστικότητα προς την Ελληνική Νεολαία, το μοναδικό υγιές κομμάτι του Έθνους και την κινητήριο δύναμη της Ιστορίας!

Η Χρυσή Αυγή συνεπώς, απευθύνεται προς τους μη προνομιούχους, προς τις στρατιές των ανέργων, προς εκείνους που αρνήθηκαν να φτύσουν την προσωπική τους Τιμή και Αξιοπρέπεια στεκόμενοι με τις ώρες σε ένα πολιτικό γραφείο για να ικετεύσουν για το αυτονόητο δικαίωμά τους στην εργασία.

Όταν σε λίγους μήνες ή σε ένα χρόνο από την 7η Ιουλίου οι προσκυνημένοι θα καταριούνται τον Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του για τις πολιτικές που θα έχουν ακολουθήσει (και θα καταριούνται τον Κούλη, όχι τους εαυτούς τους που έδωσαν τη δύναμη στον Κούλη), εμείς θα στέκουμε Υπερήφανοι με τα Εθνικά και Επαναστατικά μας Λάβαρα ψηλά, συνεχίζοντας αδιάκοπα τον Αγώνα για μια Πατρίδα Ελεύθερη και Ελληνική.

Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου βαστάμε με πίστη και φανατισμό όσα μέχρι τούδε κατακτήσαμε με κόπο, θυσίες και πολλές φορές με αίμα. Μόνοι εναντίον όλων γιατί δεν γίναμε βολεμένοι στη θέση των βολεμένων, αλλά παραμένουμε εθνικοί επαναστάτες στην εποχή των δειλών και των ραγιάδων.

Εκείνους που γυρεύουν αληθινά το γκρέμισμα του πελατειακού Κράτους των εθνομηδενιστών, του Κράτους που μισεί τους Έλληνες και διώχνει μακριά τα παιδιά τους, η Χρυσή Αυγή τους υποδέχεται με θέρμη και τους αγκαλιάζει. Μα περισσότερο απ’ όλους παραστέκεται στην Ελληνική Νεολαία που πλέον γνωρίζει ότι στον εθνομηδενισμό και στο ραγιαδισμό των καιρών μας η μόνη απάντηση είναι ο Εθνικισμός και η Χρυσή Αυγή.

Μας είπανε φασίστες, αλήτες, ρατσιστές μα -αναμφίβολα- Είμαστε το Αύριο και αυτοί είναι το χθες!

Ευάγγελος Καρακώστας, υποψήφιος βουλευτής Βοιωτίας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/wra-na-milhsei-h-ellhnikh-neolaia#ixzz5t20ZX6up

Exit mobile version