Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ψήφισες Μητσοτάκη για “να φύγει η αριστερά”; Παίρνεις υπουργούς αριστερούς, πασόκους και θαμώνες της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ!

Ψήφισες Μητσοτάκη για “να φύγει η αριστερά”; Παίρνεις υπουργούς αριστερούς, πασόκους και θαμώνες της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ!

Σε λίγους μήνες ουδείς θα παραδέχεται πως ψήφισε Μητσοτάκη! Θα γεμίσουμε και πάλι «κοψοχέρηδες»

Ανακοινώθηκε μετά βαΐων και κλάδων η κυβέρνηση Μητσοτάκη και είναι πραγματικά να γελά κανείς με τους «εθνικόφρονες» της πεντάρας και της καρπαζιάς, οι οποίοι ψήφισαν Μητσοτάκη δήθεν για «να φύγει η αριστερά».

Τελικώς, όπως με ακρίβεια είχαμε προβλέψει, ο Μητσοτάκης έφερε και πάλι την αριστερά στην εξουσία, αφού το υπουργικό συμβούλιο θα έχει τον πρώην γραμματέα της ΚΝΕ Θεοδωρικάκο, τον πασόκο Χρυσοχοΐδη, αλλά η κατρακύλα δεν θα σταματά εκεί.

Υπουργός Παιδείας, για να διαπαιδαγωγεί τα παιδιά των Ελλήνων, αναλαμβάνει η Κεραμέως της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και των gay pride, ενώ από το όλο «γλέντι» δεν λείπει και ο Σόρος, αφού ο αδερφός του κουμπάρου του, Γεώργιος Ζαββός, ανέλαβε Υφυπουργός αρμόδιος για το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Να τους χαίρονται οι «εθνικόφρονες» ψηφοφόροι τους! Και εις ανώτερα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pshfises-mhtsotakh-gia-na-fugei-h-aristera-pairneis-upourgous-aristerous-pa#ixzz5t7QYFfgW

Exit mobile version