Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

To πρόβλημα με τους ρουφιάνους…

To πρόβλημα με τους ρουφιάνους...

Το πρόβλημα με τους ρουφιάνους δεν είναι ότι διαδίδουν αυτά που γνωρίζουν, αλλά εκείνα που… φαντάζονται. Έτσι λοιπόν, μετά το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών, δεν είναι λίγοι εκείνοι που διαδίδουν ότι “η Χρυσή Αυγή διαλύθηκε” και βλέπουν εσωκομματικές έριδες.

Στην πραγματικότητα η Χρυσή Αυγή ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΝΩΜΕΝΗ και βαδίζει συντεταγμένα τον δρόμο της Τιμής και του Αγώνα. Είτε εντός βουλής, είτε εκτός!

Ξεχνάνε όλοι αυτοί οι “εθνικοπατριώτες” ότι το Κίνημά μας έδινε μεγάλους εθνικούς αγώνες στα “πέτρινα χρόνια” του Εθνικισμού, όταν φυσικά δεν ήταν στην βουλή και όταν οι ίδιοι δεν ήταν πουθενά – όπως και σήμερα. Και Νεολαία διέθετε η Χρυσή Αυγή, και γραφεία και Στελέχη. Το ίδιο συμβαίνει και σήμερα, μόνο που δεν βρισκόμαστε καθόλου στα “πέτρινα χρόνια” του Εθνικισμού (χάρη στην Χρυσή Αυγή) και αντιθέτως διαθέτουμε πολλά περισσότερα μέσα και δύναμη για να συνεχίσουμε.

Εμείς, ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ είμαστε και εντός και εκτός βουλής. Εκείνοι, ρουφιάνοι θα παραμείνουν και θα γλύφουν μια ζωή την Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-problhma-me-tous-roufianous#ixzz5tCbpQKLJ

Exit mobile version