Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άλλος ένας Καραμανλής, που θα μας κυβερνήσει

Άλλος ένας Καραμανλής, που θα μας κυβερνήσει

Πολλά τα «ενδιαφέροντα» πρόσωπα στην Νέα Κυβέρνηση.

Όμως πρέπει να σταθούμε στην επιλογή για το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών του Κώστα Αχιλλέα Καραμανλή.

Πρόκειται για έναν ακόμη γόνο της οικογενείας Καραμανλή, που θα μας κυβερνήσει, γιο του Αχιλλέα Καραμανλή, αδελφού του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή που ήταν θείος του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Ο νέος υπουργός, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974.  Εξελέγη βουλευτής του Ν. Σερρών στις εκλογές του 2015, όταν διεκδίκησε για πρώτη φορά την έδρα.

Το σημειωτέο στην περίπτωσή του είναι ότι, αναλαμβάνει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, δηλαδή ένα υπουργείο που έχει άμεση σχέση με τα δημόσια έργα.

Στο περίπου ίδιο υπουργείο (με ελαφρώς άλλη ονομασία) ήταν υπουργός και ο πατέρας του Αχιλλέας. Επίσης στο υπουργείο Μεταφορών θήτευσε και ο θείος του ο «πολύς» Κωνσταντίνος Καραμανλής!

Αλλά και ο εξάδελφός του Μιχάλης Λιάπης, υπήρξε υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών! Ξέρετε ποιον λέμε, εκείνον που στις 17 Δεκεμβρίου 2013 συνελήφθη από την αστυνομία ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του και παραβίασε πινακίδα STOP, όταν διαπιστώθηκε ότι το όχημα ήταν ανασφάλιστο και οι πινακίδες πλαστές, ενώ ο πρώην υπουργός δεν έφερε στη κατοχή του δίπλωμα οδήγησης!

Ο Μιχάλης Λιάπης δε παρέστη στη δίκη, αλλά αντ’ αυτού πραγματοποίησε ταξίδι-διακοπές στην Κουάλα Λουμπούρ και στην επιστροφή του από τη Μαλαισία χαρακτήρισε το ταξίδι του «ψυχική εκτόνωση».

Φαίνεται λοιπόν ότι, το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, είναι οικογενειακή υπόθεση των Καραμανλήδων. Λογικό είναι… σε δημοκρατία (;) ζούμε…

Για το καλό του Ελληνικού λαού, ας ελπίσουμε ότι ο νέος υπουργός δεν θα έχει την πορεία του εξαδέλφου του.

Πάντως δεν είναι εύκολο να ξεχάσουμε, ότι ο νέος υπουργός Μεταφορών, πριν από λίγο καιρό, είχε βγάλει φωτογραφία με την ευρωβουλευτή Ελίζα Βόζενμπεργκ σε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε, χωρίς να φοράει ζώνη και έχοντας μάλιστα βάλει ένα ειδικό εξάρτημα στην υποδοχή της ζώνης ώστε να απενεργοποιείται ο ειδικός προειδοποιητικός βόμβος.

Υπουργός Μεταφορών λοιπόν…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/allos-enas-karamanlhs-pou-tha-mas-kubernhsei#ixzz5tCcyhmpm

Exit mobile version