Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Οι Αριστεροδεξιοί”

“Οι Αριστεροδεξιοί”

Ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου, που πρόσφατα εκλέχθηκε με την Νέα Δημοκρατία, έχει δηλώσει ότι: «Προέρχομαι και έχω μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον αριστερό».

Η Νέα Δημοκρατία τον συμπεριέλαβε στις λίστες της και τελικά εξελέγη βουλευτής.

Η πρώτη συνεισφορά του, ήταν να δημιουργήσει μια άνευ λόγου και αιτίας κόντρα με μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Ευρώπης, της LIBERATION, που είναι και γενικώς, αριστερή.

Η LIBERATION, τον κατηγόρησε για  fake news, σχετικά με την ιδιοκτησία της εφημερίδος από τον όμιλο Ρότσιλντ, αναφέροντας ότι η εφημερίδα έχει πάψει να ανήκει στον συγκεκριμένο όμιλο από το 2014, και προσθέτοντας πως η δήλωση αυτή του βουλευτή. έχει κάποια «υποσυνείδητα μηνύματα».

Τέλος κάνοντας αναφορά στη φράση περί: «πλέμπας δημοσιογράφων – ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους» χαρακτηρίζει τις δηλώσεις: «τόσο υπερβολικές και γελοίες που θα μπορούσαμε να γελάσουμε».

Εμείς τα αναφέρουμε αυτά, για να τονίσουμε για μια ακόμη φορά, τα αμφίδρομα κανάλια αριστεράς και Νέας Δημοκρατίας. Αυτά τα κανάλια, παραδόξως, έχει επιβεβαιώσει και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου όταν είχε δηλώσει παλαιότερα: «Μπορεί να έχω “βριστεί” με πολιτικούς, αλλά ποτέ δεν εκστόμισε εκείνος κάποια απειλή. Αυτό άρχισε να γίνεται δυστυχώς με την άνοδο αυτού του μείγματος της αριστεροδεξιάς».

Είναι προφανές ότι δεν κάνουν όλοι οι άνθρωποι για όλες τις δουλειές. Κυβερνητικοί βουλευτές, πρέπει να βάζουν την προσωπική τους προβολή και «μαγκιά» σε δεύτερη μοίρα, διότι αλλιώς βλάπτουν την εικόνα της χώρας και το γενικότερο καλό.

Άνθρωποι της Αριστεράς, άνθρωποι της «δεξιάς» όλοι μαζί για το καλό τους…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-aristerodejioi#ixzz5tOElwuXD

Exit mobile version