Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας «καρφώνει» τον Μητσοτάκη. Της δήλωσε ότι θα τηρήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας «καρφώνει» τον Μητσοτάκη. Της δήλωσε ότι θα τηρήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Το αληθινό πατριδοκάπηλο πρόσωπο της ΝΔ φάνηκε για μια ακόμα φορά, αυτή τη φορά μέσω Βρετανίας. Συγκεκριμένα, όταν η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να τον συγχαρεί, όχι μόνο μίλησαν για το «Μακεδονικό», αλλά είπε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα τηρήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών! Το τηλεγράφημα του ΑΠΕ περιορίστηκε να αναφέρει ότι απλώς η Τ. Μέι συνεχάρη τον Κ. Μητσοτάκη… Όμως η αλήθεια των γεγονότων προέκυψε από την ανακοίνωση του γραφείου της Μέι. Σημειώνεται ότι η «ελληνική» κυβέρνηση δεν διέψευσε το περιεχόμενο της συνομιλίας Μητσοτάκη- Μέι, όπως αποδόθηκε από το Λονδίνο. Χαρακτηριστικό είναι ότι το press release της βρετανικής κυβέρνησης αποκάλυψε ότι ο Μητσοτάκης και Μέι συζήτησαν για το «Μακεδονικό», ότι η Βρετανή πρωθυπουργός υποστήριξε τη Συμφωνία των Πρεσπών και ότι ο Κ. Μητσοτάκης δεσμεύτηκε να την εφαρμόσει!

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ντάουνινγκ Στριτ είπε: «Σχετικά με ευρύτερα περιφερειακά ζητήματα, η πρωθυπουργός είπε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών με τη Βόρεια Μακεδονία ήταν ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός και χαιρέτησε τη δέσμευση του πρωθυπουργού Μητσοτάκη να τηρήσει την εφαρμογή της». Όσοι ψήφισαν ΝΔ, νομίζοντας πως «τιμωρούν» τον ΣΥΡΙΖΑ για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, θα διαπιστώσουν ότι η «Βόρεια Μακεδονία» θα γίνει πράξη τώρα από την κυβέρνηση του Μητσοτάκη.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-prwthupourgos-ths-bretanias-karfwnei-ton-mhtsotakh.-ths-dhlwse-oti-tha-th#ixzz5tVenDDz6

Exit mobile version