Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τι θα κάνει η ΝΔ για το λαθρομεταναστευτικό;

Τι θα κάνει η ΝΔ για το λαθρομεταναστευτικό;

Η απάντηση είναι απλούστατη και δυστυχώς αναμενόμενη: Τίποτα! Και αυτό βγαίνει από την σημερινή εθιμοτυπική και καθόλου ουσιαστική επίσκεψη του νέου “υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής” Γιώργου Κουμουτσάκου στο Βαθύ Σάμου. Όσοι αφελείς ήλπιζαν σε μια πολιτική τύπου Σαλβίνι για τα σύνορα της Πατρίδας μας διαψεύδονται άμεσα, αφού η ΝΔ θα εφαρμόσει την ίδια καταστροφική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα της αθρόας λαθρομετανάστευσης. Το γεγονός πως ο τίτλος του “υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής” παρέμεινε ίδιος δείχνει σε ποια χνάρια θα πορευτεί και η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Επιπλέον, ο Κουμουτσάκος δήλωσε από το “hot spot” της Σάμου: “Η κατάσταση είναι τραγική. Το κέντρο είναι χωρητικότητας 600-700 ατόμων και εδώ βρίσκονται 3.200 άτομα. Είναι μια κατάσταση που προβληματίζει και τη χώρα και την τοπική κοινωνία. Με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά και στις ανησυχίες της τοπικής κοινωνίας και ολόκληρου του νησιού θα διαμορφώσουμε γρήγορα μια αποτελεσματική πολιτική». Ποια θα είναι αυτή η “αποτελεσματική πολιτική”; Μα φυσικά αν δεν είναι να τους αφήσουν στην μοίρα τους, θα είναι η μεταφορά των “προσφύγων” στην ενδοχώρα και η μετατόπιση του προβλήματος από το Βαθύ στην… πλατεία Αμερικής!

Καμιά κουβέντα, καμία δήλωση, κανένας σχεδιασμός για κλείσιμο και διαφύλαξη των συνόρων, αυστηρές ποινές στους λαθροδιακινητές και κλειστά κέντρα λαθρομεταναστών μέχρι την ταυτοποίηση και τον επαναπατρισμό τους. Και πώς θα μπορούσε να το πει αυτό άλλωστε, αφού αυτά είναι προτάσεις σε κατατεθειμένο νομοσχέδιο και πάγια πολιτική της Χρυσής Αυγής και όχι της πατριδοκάπηλης και νεοφιλελεύθερης ΝΔ.

Τηλέμαχος Π.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ti-tha-kanei-h-nd-gia-to-lathrometanasteutiko#ixzz5tZ1gqdZb

Exit mobile version