Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

165.709 ΝΑΙ στο Εθνικό Προσκλητήριο

165.709 ΝΑΙ στο Εθνικό Προσκλητήριο

 “… Μη φοβηθείς το χαλασμό.
Φωτιά! Τσεκούρι!
Τράβα, ξεσπέρμεψέ το,
ξεχέρσωσε το περιβόλι κόφ’ το,
και χτίσε κάστρο απάνω του
και ταμπουρώσου μέσα,
για πόλεμο, για μάτωμα,
για την καινούργια γέννα,
π’ όλο την περιμένουμε,
κι όλο κινάει για να ‘ρθει,
κι όλο συντρίμμι χάνεται
στο γύρισμα των κύκλων.
Φτάνει μια Ιδέα να στο πει,
μια Ιδέα να στο προστάξει,
κορώνα Ιδέα, Ιδέα Σπαθί,
που θα είν’ απάνου απ’ όλα.”

Κωστής Παλαμάς

Συνεχίζουμε τον αγώνα για την καινούργια γέννα, που μιλάει ο ποιητής στον παραπάνω στίχο, που όλο την περιμένουμε και όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων. Αυτή τη γέννα που την είδαμε επτά ολόκληρα χρόνια να ορθώνει το ανάστημά της απέναντι σε ένα σάπιο, διεφθαρμένο και αντεθνικό καθεστώς. Και περιμένουμε αυτήν την Ιδέα που θα τους το πει την κορώνα ιδέα, ιδέα σπαθί που είναι πάνω από όλα.

Σε αυτήν την Ιδέα ταγμένοι μαζί με 165.709 υπερήφανους Έλληνες και Ελληνίδες που μας τίμησαν και θα τους τιμήσουμε, που δεν μας πρόδωσαν και δεν θα τους προδώσουμε, όχι σαν κάποιους άλλους που μας ζητούσαν να μη τους προδώσουμε και πήγαν και σύρθηκαν στα χαμαιτυπεία του παλαιοκομματισμού, προδίδοντας ό,τι καλύτερο τους είχε τύχει στη ζωή!

42 ημέρες ενός σκληρού και ανελέητου ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Ο αγώνας ήταν σκληρός και μία μόλις ημέρα πριν τις εκλογές απηύθυνα το παρακάτω μήνυμα σε Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες σε όλη την Ελλάδα:

“Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, είμαστε στην τελική ευθεία ενός αγώνα που κράτησε 42 ολόκληρες ημέρες! Από τις 26 Μαΐου 2019, την βραδιά των αποτελεσμάτων των Ευρωεκλογών μέχρι την 7η Ιουλίου, ημέρα των Εθνικών εκλογών. Όλες αυτές τις 42 ημέρες έγινε ένας σκληρός και ανελέητος πόλεμος, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, εναντίον όχι μόνον των στελεχών, αλλά και των απλών οπαδών και ψηφοφόρων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Άλλη πληρωμένη φυλλάδα έγραφε ότι δεν βρίσκουμε υποψήφιους και άλλη ακόμη ότι δεν θα κατέβουμε στις εκλογές και όλοι τους σταλάζαν στις ψυχές μας φαρμάκι λέγοντας και γράφοντας ότι είναι βέβαιο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διαλύεται και καταρρέει …

Εσείς όμως Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες με την δύναμη της ψυχής σας κρατήσατε ζωντανή την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για την τελική μάχη που θα δοθεί αύριο Κυριακή.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, ακολουθείστε πιστά την γραμμή του κόμματος, κερδίστε έστω και μία τελευταία ψήφο την τελευταία στιγμή, πορευόμαστε προς την κορυφή του υψώματος, όπου θα υψώσουμε δύο Σημαίες. Πρώτη την δοξασμένη Γαλανόλευκη του Έθνους μας και δεύτερη την Σημαία με τα χρώματα της Φιλικής Εταιρείας, το μαύρο, το άσπρο και το κόκκινο, την τιμημένη Σημαία με τον Μαίανδρο.

Είναι βέβαιον ότι το μέλλον θα είναι δικό μας, αφού θα κερδίσουμε αυτή τη μάχη, μια μάχη που ήταν η σκληρότερη απ’ όλες γιατί ένα ολόκληρο σύστημα μας επιτέθηκε ανελέητα να μας εξοντώσει και δεν το κατόρθωσε! Δεν το κατόρθωσε γιατί υπήρχατε ΕΣΕΙΣ!

Αγώνας μέχρι την τελευταία στιγμή, βεβαιώστε όσους έχουν σκύψει το κεφάλι ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει δυνατή και είναι η τελευταία ελπίδα του Έθνους. Βεβαιώστε τους ότι δεν κινδυνεύουν από καμία αριστερά γιατί ο Τσίπρας τέλειωσε. Δώστε τους να καταλάβουν ότι αυτή η ψηφοφορία είναι ορκωμοσία για την Πίστη, την Πατρίδα και την Ελευθερία!

Όλοι μαζί για την νίκη!”

Φυσικά και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν τέλειωσε γιατί υπάρχετε όλοι ΕΣΕΙΣ

Το ότι δεν μπήκαμε στη Βουλή ασφαλώς και δεν είναι η καταστροφή του κόσμου ούτε και το τέλος ενός αγώνα γεμάτου θυσίες με νεκρούς, λαβωμένους, φυλακισμένους, με διώξεις και ένα ολόκληρο σύστημα εναντίον μας. Και ήταν μόλις μία ημέρα μετά το αποτέλεσμα των εκλογών που δεν κρύφτηκα, αλλά απέστειλα σε όλους αυτούς που αγωνίστηκαν στην πρώτη γραμμή για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τα παρακάτω λόγια:

“Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, σήμερα 8 Ιουλίου 2019, μετά το πέρας ενός τιτάνιου και άνισου αγώνα κυριολεκτικά εναντίον όλων, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για 3.764 ψήφους ευρίσκεται εκτός Βουλής. Αυτό όμως δεν με εμποδίζει να ευχαριστήσω θερμά τον καθέναν και την κάθε μια από εσάς, οι οποίοι δώσατε αυτόν τον υπέροχο αγώνα μέσα σε καθεστώς αποκλεισμού, μέσα σε ένα πολιτικό περιβάλλον απόλυτα εχθρικό και κατορθώσατε να σταθούν στο πλευρό μας 165.709 Έλληνες και Ελληνίδες!

Δώσατε τον αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή, παραμερίζοντας  προσωπικές πικρίες, πιστοί στην Σημαία και την Ιδέα, έναν αγώνα ενάντια σε ένα ολόκληρο καθεστώς, αλλά και στην πέμπτη φάλαγγα των ψευτοπατριωτών, οι οποίοι μας πολέμησαν με διαβολές, συκοφαντίες, ψευδολογίες μέχρι την τελευταία στιγμή. Όλοι αυτοί οι δήθεν εθνικιστές και πατριώτες προκύπτει αβίαστα από το αποτέλεσμα των εκλογών ότι δεν ψήφισαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά ακολούθησαν πιστά και πολλοί από αυτούς αμειβόμενοι πλουσιοπάροχα την Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Φυσικά και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν τέλειωσε γιατί υπάρχετε όλοι ΕΣΕΙΣ, οι οποίοι με ανιδιοτέλεια παλέψατε μέχρι την τελευταία στιγμή και υπάρχουν δίπλα μας 165.709 Έλληνες και Ελληνίδες, που μείνανε δίπλα μας μέσα στην θύελλα και την καταιγίδα. Δεν θα χαρίσουμε τίποτε στην πέμπτη φάλαγγα των προδοτών, που στάθηκαν απέναντι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε αυτή την κρίσιμη μάχη. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την άτιμη συμπεριφορά τους. Όλοι μαζί ενωμένοι για να ξανακάνουμε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το Κίνημα της ελπίδας του Ελληνικού Γένους.

Ένα μεγάλο εύγε από εμένα σε όλους εσάς, που παραμείνατε πιστοί όταν όλοι έγιναν άπιστοι, που παραμείνατε όρθιοι με το κεφάλι ψηλά όταν όλοι προσκύνησαν. Το μέλλον θα είναι δικό μας εάν ΕΣΕΙΣ το θέλετε και είμαι σίγουρος ότι το θέλετε.”

Η Πίστη είναι πιο Δυνατή και από την Φωτιά

Όπως δεν κρύφτηκα και το ίδιο βράδυ των εκλογών όπου έκανα τηλεοπτική δήλωση, την οποία φυσικά δεν πρόβαλε κανένα κανάλι, μια δήλωση ξεκάθαρη:

«Δίνουμε ένα μήνυμα σε εχθρούς και “φίλους”». Η Χρυσή Αυγή δεν τέλειωσε. Ο αγώνας για τον Εθνικισμό συνεχίζεται. Επιστρέφουμε εκεί που γίναμε δυνατοί, στους δρόμους και στις πλατείες και θα αγωνιστούμε σκληρά ενάντια στον μπολσεβικισμό και τον άγριο καπιταλισμό που έρχεται. Θα αγωνισθούμε με σθένος ενάντια στο ξεπούλημα των Εθνικών Θεμάτων και για τα συμφέροντα του Λαού».

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, τίποτε δεν τέλειωσε εάν εμείς πρώτα δεν το πιστέψουμε, τίποτε δεν τελειώνει και όλα παραμένουν ανοικτά εάν η ψυχή μας το θελήσει γιατί η Πίστη είναι πιο Δυνατή και από την Φωτιά. Οι καιροί που έρχονται θα είναι δικοί μας γιατί δυστυχώς θα είναι χειρότεροι. Και όσο χειρότερα πάνε τα πράγματα (και θα πάνε όχι με δική μας ευθύνη) τόσο το καλύτερο για μας.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/165.709-nai-sto-ethniko-prosklhthrio#ixzz5tZ2bsT72

Exit mobile version