Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η πολιτική αμνησία του ΚΙΝ.ΑΛ.

Η πολιτική αμνησία του ΚΙΝ.ΑΛ.

Η αναλγησία και οι κωλοτούμπες των πολιτικάντηδων δεν έχουν όριο! Το ξέρουμε αυτό αλλά κάπου μέσα μας υποσυνείδητα, θα θέλαμε να υπάρχει κάποια αυτοσυγκράτηση. Μάταια όμως.

Τελευταίο παράδειγμα της πολιτικής του «ότι να ‘ναι» από το στόμα της Προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ. Φώφης Γεννηματά. Η διπροσωπία της, δεν περιορίστηκε στην γνωστή προεκλογική αφίσα, που μας έκανε όλους να αναρωτιόμαστε «ποια είναι αυτή που μοιάζει στην Φώφη», αλλά αποτυπώνεται και στον πολιτικό της λόγο.

Στην συνεδρίαση λοιπόν, της Κ.Ε. του κόμματος για τον απολογισμό του εκλογικού αποτελέσματος, η Φώφη πήρε τ’ όπλο της…

Είπε πως το ΚΙΝΑΛ είναι καθαρά απέναντι στην συντηρητική πολιτική που πρεσβεύει η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης. «Η ΝΔ είναι ο ιδεολογικός και πολιτικός μας αντίπαλος. Ήταν, είναι και παραμένει» τόνισε.

Και μας προκάλεσε εμετική αηδία, αφού δεν ήταν παρά μόλις τέσσερα χρόνια πριν,  η κατάπτυστη πολιτική εποχή Σαμαρά-Βενιζέλου, όταν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συγκυβερνούσαν! Και μαζί, χέρι-χέρι, περνούσαν τα σκληρότερα μνημονιακά μέτρα.

Μήπως δεν είναι παρά μερικοί μήνες πριν, που και Μητσοτάκης και Γεννηματά, μιλούσαν για τις επερχόμενες εκλογές και διατυμπάνιζαν προς όλες τις κατευθύνσεις, πως με μεγάλη τους χαρά θα συγκυβερνήσουν ξανά, μετά τις εκλογές. Ο Μητσοτάκης δεν είχε πει πως, ακόμη και με αυτοδυναμία, θα επιδιώξει συγκυβέρνηση; (πάνε αυτά ξεχάστηκαν).

Μήπως δεν είναι ένας μεγαλόσχημος Πασόκος και μικρο-δελφίνος Χρυσοχοίδης που υπουργοποιήθηκε από τον Μητσοτάκη;

Ετοιμαστείτε στην επόμενη Βουλή, να ακούμε τις πιο απίθανες ατάκες πολιτικής αμνησίας, λες και δεν ψήφιζαν όλοι μαζί τα μνημόνια, τα νομοσχέδια για τζαμιά, για σύμφωνα συμβίωσης, λες και δεν δίνουν ραντεβού στα gay pride, λες και δεν σκύβουν παρέα το κεφάλι σε κάθε ξένη απαίτηση.

Ας προσέξει το ΚΙΝ.ΑΛ. γιατί αν είναι ιδεολογικός και πολιτικός αντίπαλός του η ΝΔ, μάλλον τα βάζει με τον εαυτό του….

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-politikh-amnhsia-tou-kin.al#ixzz5tay6x0xg

Exit mobile version