Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΥΑΟΥ! ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΕΜΑΛΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΤΩΝ S-400

ΟΥΑΟΥ! ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΕΜΑΛΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΤΩΝ S-400

Φαινομενικά είναι περίεργο, αλλά επί της ουσίας καθόλου περίεργο!

Ο Κεμάλ Κιλιντσάρογλου, λοιπόν, ηγέτης της φιλοαμερικανικής κεμαλικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία (Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα), υποστήριξε την απόφαση Ερντογάν για την απόκτηση του ρωσσικού αντιαεροπορικού συστήματος S-400!

Όπως δήλωσε στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu: «Αφού η παλαιότερη επιθυμία της Τουρκίας να αγοράσει τους Πάτριοτ (το αμερικανικό αντιαεροπορικό σύστημα) δεν ικανοποιήθηκε, φυσικά θα συνέχιζε με άλλες επιλογές για να εγγυηθεί την ασφάλειά της. Η εγγύηση της ασφάλειας αποτελεί αναγκαιότητα. Η Τουρκία θα κάνει ό,τι είναι καλύτερο για εκείνη και θα συνεχίσει τον δικό της δρόμο».

Γιατί δεν είναι περίεργες οι δηλώσεις του κεμαλιστή πολιτικού; Διότι, γνωρίζει πολύ καλά πως –αντίθετα με τα όσα διαδίδουν τα ελληνόφωνα διαδικτυακά παπαγαλάκια της πρεσβείας- δεν πρόκειται να υπάρξει καμμιά συνέπεια από αμερικανικής πλευράς ούτε για την αγορά των ρωσσικών πυραύλων, καθότι η Τουρκιά είναι το χαϊδεμένο παιδί της Δύσης!

από το ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ouaou-kai-h-filoamerikanikh-kemalikh-antipoliteush-uper-ths-apokthshs-twn-s#ixzz5teWOM1Ic

Exit mobile version