Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΔΕΗ: Μας δουλεύουν, χωρίς ντροπή!

ΔΕΗ: Μας δουλεύουν, χωρίς ντροπή!

Με το που ανέλαβε η Νέα Δημοκρατία, βγήκε ο πολύς Χατζηγάκης και έκανε δήλωση πάταγο: «Η ΔΕΗ δεν έχει να αγοράσει ούτε κολώνες»!

Αλήθεια; Μήπως γιατί τα κόμματα που κυβερνούν, φεσώνουν την ΔΕΗ με ξεγυρισμένα φέσια;

Μήπως δεν ήταν η Νέα Δημοκρατία, που την προηγούμενη φορά που κυβέρνησε και είχε την έδρα της στην Συγγρού, υπέστη εισαγγελική έρευνα για χρέος στην ΔΕΗ περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ; Δεν βγήκαν καταγγελίες ότι η διοίκηση της τότε ΔΕΗ έκανε την μία ρύθμιση πάνω στην άλλη, ρυθμίσεις όμως που η Νέα Δημοκρατία τελικά δεν πλήρωνε; Καλό θα ήταν να μας ενημερώσει η Νέα Δημοκρατία, αν πληρώνει την τρέχουσα ρύθμισή της και για πόσο χρέος έχει γίνει;

Αλλά και η 1η φορά αριστερά, με τα ηθικά πλεονεκτήματα κλπ, δεν πάει πίσω. Δημοσιεύματα κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι  η Κουμουνδούρου έχει αφήσει ανεξόφλητους λογαριασμούς εδώ και τρία (!)χρόνια και χρωστάει περίπου 22.000 ευρώ. Φαίνεται επίσης ότι, έως τώρα δεν είχε γίνει ρύθμιση ή διακανονισμός.

Μην ξεχνάμε ότι ΣΥΡΙΖΑ  και ΝΔ, θα πάρουν πολύ μεγάλες χρηματοδοτήσεις λόγω των εκλογών και ίσως να εξοφλήσουν τα χρέη τους. Βεβαίως, από τα χρήματά μας, που μόνοι τους ψηφίζουν να παίρνουν όσα θέλουν (αλλά και να μην δίνουν στην Χρυσή Αυγή).

Φυσικά δεν τίθεται θέμα να κοπεί το ρεύμα στους μπαραχτσήδες πολιτικάντηδες…άλλο αν ήταν “κυρίαρχος λαός”…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/deh-mas-douleuoun-chwris-ntroph#ixzz5tlv42d3v

Exit mobile version