Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μιλάνε για εμάς, χωρίς εμάς – Η Χρυσή Αυγή παραμένει δυνατή γιατί παραμένει ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ

Μιλάνε για εμάς, χωρίς εμάς - Η Χρυσή Αυγή παραμένει δυνατή γιατί παραμένει ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ

Καταιγισμός δημοσιευμάτων το τελευταίο 48ωρο από τα καθεστωτικά ΜΜΕ περί “διαλύσεως της Χρυσής Αυγής” και δεκάδες ανακρίβειες που αφορούν το Κίνημά μας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ βομβαρδίζουν στην κυριολεξία τους αναγνώστες τους με άρθρα για εμάς, δεν τολμούν καν να ζητήσουν μία έστω δήλωση από τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, ώστε να τοποθετηθεί στα βρώμικα σενάρια που διαδίδουν!

Μιλάνε συνεχώς για εμάς, χωρίς εμάς. Και εμείς τους διαβεβαιώνουμε πως δεν θα “ξεμπερδέψουν” έτσι εύκολα από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η οποία παραμένη ισχυρή και ενωμένη. Αυτός είναι και ο λόγος που συνεχίζουν να μας πολεμούν όταν πριν από τις εκλογές τηρούσαν απόλυτη “σιγή ασυρμάτου” για την Χρυσή Αυγή.

Ασφαλώς και ένα Κίνημα με Ηγεσία, Πιστούς Αγωνιστές, με Νεκρούς Ήρωες και αδίκως διωκόμενους Συναγωνιστές, δεν μπορεί να τελειώσει από… δημοσιεύματα. Ας μην προτρέχουν λοιπόν, γιατί θα τους διαψεύσουμε και πάλι… Η Χρυσή Αυγή παραμένει δυνατή γιατί παραμένει ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ και ο πόλεμος του σάπιου κατεστημένου δείχνει και ποιο είναι το μοναδικό αντισυστημικό κόμμα στην Ελλάδα.

Για το ζήτημα έγραψε και ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος στο twitter: “ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΟ “KONTRA”. H ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΕΚΛΕΞΑΜΕ 2 ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ;… Ο ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΓΙΑΤΙ;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/milane-gia-emas-chwris-emas-h-chrush-augh-paramenei-dunath-giati-paramenei#ixzz5tpBmNJrJ

Exit mobile version