Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν ο Χρυσοχοϊδης αποκαλούσε τυχοδιώκτες αυτούς που φεύγουν από το ΠΑΣΟΚ

Όταν ο Χρυσοχοϊδης αποκαλούσε τυχοδιώκτες αυτούς που φεύγουν από το ΠΑΣΟΚ.

Μέσα σε ελάχιστες ημέρες η Ελλάδα έχει ζήσει καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό της σκηνικό. Η κυβέρνηση άλλαξε και συνέβησαν ήδη τραγικά περιστατικά στην Χώρα μας, όπως οι επτά νεκροί από την πρωτοφανή κακοκαιρία στην Χαλκιδική, οι πολλαπλές πυρκαγιές ανά την επικράτεια και η επίθεση στο Α.Τ. Ακροπόλεως από αντεξουσιαστές με πέτρες και μπουκάλια με δύο αστυνομικούς τραυματίες.

Ένα γεγονός που επί της ουσίας δεν εκπλήσσει τους Έλληνες Εθνικιστές αλλά αντίθετα ενισχύει την άποψη ότι τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» είναι ίδια κι απαράλλακτα, είναι η ανάληψη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη από το Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ο νέος υπουργός ΠροΠο που τελικά διεγράφη από το ΚΙΝΑΛ διετέλεσε χρόνια στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, όπως και υπουργός επί κυβερνήσεώς του. Παρά ταύτα, αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση του Μητσοτάκη να αναλάβει το νέο υπουργείο ξεχνώντας πως πριν επτά χρόνια αποκαλούσε τυχοδιώκτες αυτούς που έφευγαν από το ΠΑΣΟΚ. Για του λόγου το αληθές, ο Χρυσοχοΐδης τότε έγραφε: «Χαίρομαι που δεν είμαι πια με αυτούς που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ. Καλώς έκαναν και έφυγαν, γιατί αποδείχτηκαν απλώς τυχοδιώκτες».

Φυσικά, μυρίστηκε θέση πολύ καλύτερη από αυτήν που του πρότεινε η Φώφη και είπε να αποχωρήσει… περιστατικό σύνηθες για τους πολιτικούς του «παλαιού» κατεστημένου, μέρος του οποίου αποτελεί και ο ίδιος. Σήμερα, καλείται να αντιμετωπίσει μια Χώρα διαλυμένη, παραδομένη άνευ όρων στις ορέξεις των αντεξουσιαστών, πλημμυρισμένη από λαθρεμπόριο και λαθρομετανάστες, γεμάτη με ληστρικές επιθέσεις και καθημερινές δολοφονίες. Μια κατάσταση που φυσικά δεν δημιούργησε μόνος του ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά που κληρονόμησε από το πρώην κόμμα του το ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με την ΝΔ! Τι καινούργιο μπορεί να φέρει; Για μας, το μόνο που μπορεί να φέρει είναι κάποιες μάχες – σόου στους δρόμους των Αθηνών μεταξύ αστυνομικών και μπαχαλάκηδων και την τελική καταστροφή κάθε έννομης τάξης (όσο ελάχιστη κι αν υπάρχει) αφού πλέον η Αθήνα δεν θα καίγεται μόνο τα Σαββατοκύριακα, αλλά ολόκληρο το 24ωρο. Με τις υγείες μας!

Μαριλένα Κατσινοπούλου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/otan-o-chrusochoidhs-apokalouse-tuchodiwktes-autous-pou-feugoun-apo-to-paso#ixzz5tpykxxBX

Exit mobile version