Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Παπαδημούλης περήφανος που τον ψήφισε η «κεντροδεξιά» !!!

Ο Παπαδημούλης περήφανος που τον ψήφισε η «κεντροδεξιά» !!!

Καθόλου εντύπωση δεν μας έκανε η πρόταση Μειμαράκη στην ομάδα των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, για να υπερψηφίσουν τον κομμουνιστή Παπαδημούλη για Αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου.

Εμείς τα λέμε και τα φωνάζουμε, ότι Νέα Δημοκρατία και αριστερά (γενικώς) είναι καλοί συνεργάτες. Έχουν συγκυβερνήσει, έχουν στηρίξει αλλήλους, σε πάρα πολλές περιπτώσεις, όπως και η συγκεκριμένη.

Αφού λοιπόν ξαναβγήκε ο Παπαδημούλης (με 401 ψήφους παρακαλώ!), εμφανίστηκαν και κάποιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ που φωνάζουν ότι ποτέ δεν στηρίχθηκε η υποψηφιότητα του μεγάλο-στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ από την ΝΔ και ότι όλα αυτά είναι «fake news».

 

Έλα όμως που η αλήθεια δεν κρύβεται… Και την αλήθεια ξεσκεπάζει η ανάρτηση στο twitter του ίδιου του Παπαδημούλη! Τι λέει ο Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου;

Κατηγορεί για ακραίους όσους ψέγουν την ΝΔ για την στήριξή του και εμφανίζεται υπερήφανος που τον στήριξε η Κεντροδεξιά!

Να λοιπόν ποιοι ήταν οι αληθινοί συνεργάτες στην προηγούμενη τετραετία, κι ας αλληλοκατηγορούσε ο ένας τον άλλον ότι συνεργάζεται με την Χρυσή Αυγή!

Να ποιοι είναι αυτοί, που ο παραπλανημένος ψηφοφόρος, ψήφισε για να «φύγει η Αριστερά».

Ο Παπαδημούλης του «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο» εξελίσσεται σε έναν μακροβιότατο αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου.

Κάποτε κάποιοι, πρέπει να σταματήσουν να είναι κορόιδα…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-papadhmoulhs-perhfanos-pou-ton-pshfise-h-kentrodejia#ixzz5txsC7c8K

Exit mobile version