Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αμετανόητοι εθνομηδενιστές στην κυβέρνηση Μητσοτάκη – Μαυρωτάς: Είναι και η ΝΔ υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών!

Αμετανόητοι εθνομηδενιστές στην κυβέρνηση Μητσοτάκη - Μαυρωτάς: Είναι και η ΝΔ υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών!

Μαυρωτάς (Νέος Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού της κυβέρνησης Μητσοτάκη και αντιπρόεδρος του… ΠΟΤΑΜΙΟΥ) : «Είμαι Ποτάμι – Θα εφαρμόσω την πολιτική του στον τομέα ευθύνης μου – Η ΝΔ πλεον στηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών»

Είπαν πως θα… διώξουν την Αριστερά και αντί για αυτό έχουν ήδη αρχίσει να τους βάζουν σε υπουργεία και Γενικές Γραμματείες! Ένας από αυτούς και ο αντιπρόεδρος του ΠΟΤΑΜΙΟΥ που έχει ψηφίσει και την Προδοσία των Πρεσπών και παραμένει αμετανόητος για αυτήν την επιλογή του.

«Δεν είμαι μέλος της ΝΔ, εξακολουθώ να είμαι στο Ποτάμι, ανέλαβα αυτό το πόστο που το ξέρω, μετά από πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη», δήλωσε ο νέος Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς.

Σε σχέση με τη Συμφωνία των Πρεσπών, είπε ότι τώρα είναι… διαφορετικό το κλίμα στην ΝΔ, που δεν είναι πλέον στην αντιπολίτευση και το κλίμα δεν είναι προεκλογικό. «Νομίζω ότι θα κινηθεί σε πλαίσιο για το πώς θα αποκομίσουμε τα περισσότερα οφέλη από την συμφωνία και όχι να την καταργήσουμε», σημείωσε.

Συγχαρητήρια σε όλους τους “πατριώτες” που ψήφισαν ΝΔ για να φύγει η Αριστερά – Με την ψήφο τους είναι απόλυτα συνυπεύθυνοι και για την προδοσία της Μακεδονίας μας, την οποία ακόμα και προεκλογικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε υποστηρίξει ότι ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ.

Ν.Κ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ – ΚΥΡΙΑΚΟ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ; Γ.Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Ο ΜΑΥΡΩΤΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ametanohtoi-ethnomhdenistes-sthn-kubernhsh-mhtsotakh-maurwtas-einai-kai-h-n#ixzz5txt2ireA

Exit mobile version