Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σοβιετικός Ολοκληρωτισμός στο ΑΠΘ

Σοβιετικός Ολοκληρωτισμός στο ΑΠΘ

Μια καταγγελία έχει εμφανισθεί στο διαδίκτυο, μια καταγγελία που αν και αφορά ένα θέμα από τον Απρίλιο, περιέργως προσφάτως πήρε δημοσιότητα και καταδεικνύει τον ξεπεσμό της πολιτικής, τον ξεπεσμό της παιδείας και την αυτοκτονική απάθεια της κοινωνίας.

Στο ΑΠΘ, συμβασιούχος διδάσκων, στο μάθημά του, ανέφερε το ΚΚΕ ως «ολοκληρωτικό καθεστώς» και στο μάθημα μπούκαρε Καθηγητής που πρόσκειται στο ΚΚΕ, έκανε φασαρία και τον πήγε στον Πρύτανη!

Κατόπιν, παράσταση διαμαρτυρίας στον πρύτανη του ΑΠΘ πραγματοποίησαν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών, μαζί με φοιτητές του Τμήματος, απαιτώντας την κατάργηση του μαθήματος «Θεωρίες για τον Ολοκληρωτισμό». Επίσης, απόφαση αίτησης ανάκλησης του μαθήματος πήρε και ο Σύλλογος Φοιτητών του Τμήματος.

Το θέμα συνεχίστηκε, το ΚΚΕ έκανε συναντήσεις, ομιλίες και γενικά απαίτησε να μην θεωρείται η Σοβιετική Σταλινική εποχή «ολοκληρωτικό καθεστώς».

Ενώ λοιπόν, η Ελλάδα είναι σπαρμένη με νεκροταφεία γεμάτα θύματα από την ένοπλη κομμουνιστική εξέγερση, που στόχο είχε να περάσει την χώρα στο «δημοκρατικό σοβιετικό μπλοκ», οι απόγονοι των Σταλινιστών, έχουν καπελώσει την παιδεία και ελέγχουν την γνώση και την ιστορία, πατώντας στο λαιμό με την σοβιετική μπότα, την ελευθερία του λόγου, την ιστορική αλήθεια αλλά και την κοινή λογική.

Τι κάνει η πλειοψηφία του πολιτικού κόσμου και οι ακόλουθοί τους;

Σέβονται τους αγώνες της αριστεράς.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sobietikos-oloklhrwtismos-sto-apth#ixzz5uAbpkfVm

Exit mobile version