Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, Νίκος Παναγιωτόπουλος, υπέρ της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών

Και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, Νίκος Παναγιωτόπουλος, υπέρ της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών

Μετά τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, ένας ακόμη υπουργός της ΝΔ φανερώνει το πραγματικό πρόσωπό του γύρω από την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.

Πρόκειται για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος με δήλωση του στο συνέδριο του «Economist»  είχε πει,  αναφερόμενος στην συγκεκριμένη συμφωνία , πως «αν εφαρμοστεί με απαρέγκλιτη τήρηση όλων των ουσιωδών όρων της, τότε νομίζω ότι θα μπορούμε να πάμε σ’ ένα καλύτερο μέλλον»! Όσο και αν προσπάθησε «να μαζέψει» στην συνέχεια την αρχική του δήλωση, ο … «μακεδονομάχος» Παναγιωτόπουλος εκτέθηκε και μαζί του εκτέθηκε και η ΝΔ, η οποία με σειρά υπουργών, βουλευτών και άλλων στελεχών της δείχνει την πραγματική ανθελληνική θέση της γύρω από την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία ουσιαστικά υπερασπίζεται.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kai-o-upourgos-ethnikhs-amunas-ths-nd-nikos-panagiwtopoulos-uper-ths-katapt#ixzz5uAcL2sHo

Exit mobile version