Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αμετανόητος ο Τζωρτζ Παπανδρέου, επιμένει στο “λεφτά υπάρχουν” και το μνημόνιο

Αμετανόητος ο Τζωρτζ Παπανδρέου, επιμένει στο “λεφτά υπάρχουν” και το μνημόνιο

ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ Ν.Δ. ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ … ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ!

Μέσα στη Βουλή ο Τζωρτζ Παπανδρέου πήρε την εκδίκησή του μετά από εννέα χρόνια, αφού από παρίας της πολιτικής επέστρεψε και πάλι στη Βουλή. Στην διάρκεια της ομιλίας του δεν παρέλειψε να επαινέσει την πολιτική του, με την οποία οδήγησε την χώρα μας στην απόλυτη ξενοκρατία και στην εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας με το μνημόνιο του 2010. Συγκεκριμένα είπε: «Όταν είχα πει λεφτά υπάρχουν, το έδειξα και το απέδειξα, αλλά χάλασα την πιάτσα. Αλλά εμείς θα χαλάμε την πιάτσα για το συμφέρον του ελληνικού λαού»!

Εάν καταλάβατε καλά δηλαδή, τα λεφτά που υπήρχαν ήταν τα λεφτά των δανειστών, τα λεφτά του μνημονίου με τα οποία υποδουλώθηκε η χώρα… Αυτά τα λεφτά εννοούσε ο Τζωρτζ και μας το ξεκαθαρίζει! Στην συνέχεια κατήγγειλε τόσο την Νέα Δημοκρατία, όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι χρησιμοποιώντας μία “αντιμνημονιακή” ρητορεία πήραν την εξουσία και κυβέρνησαν και οι δύο την χώρα. Συγκεκριμένα είπε:

«Βρεθήκαμε μόνοι να διαχειριστούμε την πιο μεγάλη κρίση της μεταπολίτευσης, την πιο βαθιά κρίση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε συνδυασμό με την απειλή να εκραγεί το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα. Όταν ως πυροσβέστες είχαμε να αντιμετωπίσουμε αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση, υπήρξε συστηματική εκμετάλλευση του πόνου του ελληνικού λαού, από τα δύο κόμματα που θέλησαν να πάρουν την εξουσία. Και τα κατάφεραν και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ».

Όπως ήταν φυσικό απάντηση δεν έλαβε ούτε από την Νέα Δημοκρατία και ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Και τι να του πουν άλλωστε, αφού τα ίδια έκαναν και αυτοί!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ametanohtos-o-tzwrtz-papandreou-epimenei-sto-lefta-uparchoun-kai-to-mnhmoni#ixzz5uXEDOO4v

Exit mobile version