Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

H ΔΕΗ, η κλεπτοκρατία και ο εμπαιγμός του Έλληνα πολίτη

H ΔΕΗ, η κλεπτοκρατία και ο εμπαιγμός του Έλληνα πολίτη

Tρομερή η συμπαιγνία του καθεστώτος, όποια κομματική χροιά κι αν προσλαμβάνει και όποιον μανδύα και αν ενδύεται. Τώρα, υπό τον «φιλελεύθερο» μανδύα και δια στόματος Χατζηδάκη ακούσαμε ότι «οι καταναλωτές δεν θα βάλουν βαθύτερα το χέρι στην τσέπη». Είναι ίσως η πιο ανυπόκριτη και άμεση παραδοχή για την επισυμβαινόμενη μετακύλιση των χρεών που προέκυψαν μετά από χρόνια κακοδιαχείρισης, διαφθοράς και μαύρων χρημάτων, τα οποία μετετράπησαν σε βίλες, πισίνες, καταθέσεις και offshores από τα golden boys της μεταπολίτευσης.

Τι να πρωτοθυμηθούμε; Την κατάτμηση της ΔΕΗ με σκοπό την ευκολότερη ιδιωτικοποίησή της; Τις ιδιωτικές εταιρείες παροχής ρεύματος που ξεπήδησαν ως μανιτάρια και κορόιδεψαν αισχρά τον Έλληνα καταναλωτή; Την ενσωμάτωση της φορομπηχτικής πολιτικής της κάθε κυβέρνησης, η οποία αξίωνε την είσπραξη των αντισυνταγματικών και άδικων φόρων τύπου ΕΝΦΙΑ; Επειδή ο λαός όμως τους έχει πάρει χαμπάρι, ας προσέχουν στις συνεντεύξεις και τις προεξαγγελτικές τους δηλώσεις καθώς ο ξύλινος λόγος τους είναι παραπάνω από εξόφθαλμος.

Νικόλαος Κυριακίδης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-deh-h-kleptokratia-kai-o-empaigmos-tou-ellhna-polith#ixzz5udaLJHGO

Exit mobile version