Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα των Συντακτών: “Μεγάλο κέρδος η ήττα της Χρυσής Αυγής”

Εφημερίδα των Συντακτών: “Μεγάλο κέρδος η ήττα της Χρυσής Αυγής”

Θριαμβολογούν όλες οι “δημοκρατικές” δυνάμεις, που με τρόπους αδιαφανείς, αντισυνταγματικούς και παράνομους και με πλήρη αποκλεισμό άφησαν έξω από την Βουλή την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για 3.700 μόλις ψήφους. Έτσι, στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο αρθρογράφος Γιάννης Η. Χάρης σε άρθρο του με τίτλο “Ήττα με στοιχεία θριάμβου” έγραψε:

“Κέρδος μεγάλο ήταν βεβαίως η ήττα της Χρυσής Αυγής. Κέρδος και η είσοδος του Βελόπουλου και γιατί απορρόφησε ψήφους της Χρυσής Αυγής, αλλά και γιατί επίσης τώρα θα φανεί πόσο γυμνός (και καταγέλαστος) είναι ο τάχα βασιλιάς (των ανθυποκαναλιών).”

Θρίαμβος, λοιπόν και “κέρδος μεγάλο” για τον αρθρογράφο της αριστερής Εφημερίδας των Συντακτών. Δίπλα όμως σε αυτόν πανηγυρίζουν και πολλοί, οι οποίοι παριστάνουν τους “πατριώτες” και τους “εθνικιστές” και οι οποίοι κατέχονται από ένα αίσθημα εμμονής και φθόνου κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ιδιαίτερη σημασία έχει επίσης και η αναφορά του ότι θεωρεί κέρδος την είσοδο του Βελόπουλου γιατί πήρε ψήφους από την Χρυσή Αυγή. Άλλη μία απόδειξη για την σκοπιμότητα υπάρξεως του κόμματος Βελόπουλου και για την προβολή του όχι μόνον από τα περιφερειακά κανάλια, αλλά και από τα μεγάλα κανάλια, τα οποία είχαν αποκλείσει εντελώς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Όσοι έχουν φιλότιμο και δεν ψήφισαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ας διαβάσουν τι γράφουν οι επαγγελματίες “αντιφασίστες” και ας καταλάβουν τον ρόλο που έπαιξαν σε αυτήν την πολιτική εξέλιξη, ένα ρόλο μοιραίο και αντεθνικό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/efhmerida-twn-suntaktwn-megalo-kerdos-h-htta-ths-chrushs-aughs#ixzz5uh7egPK2

Exit mobile version